Era bogată fără să știe. Câștigase 1.000.000 $ la loto dar biletul norocos a stat ascuns câteva luni

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 08.03.2024 - 09:59
O femeie a câștigat un milion de dolari la loto dar a uitat de bilet Foto: Profimedia Images - rol ilustrativ

O femeie a câștigat 1.000.000 de dolari la loto dar timp de câteva luni nu a știut că este bogată. Biletul cumpărat cu luni în urmă a fost găsit din greșeală când căuta un alt obiect. Când a verificat numerele a avut surpriza vieții.

SHARE

O femeie a jucat la loto apoi a uitat de bilet. După câteva luni l-a descoperit în geanta sa în timp ce cîuta un alt obiect. Când a verificat avea numerele norocoase care i-au adus un câștig de 1.000.000 de dolari. 

Viața i s-a schimbat complet.

A câștigat 1.000.000 $ la loto dar nu a știut timp de câteva luni. Unde era biletul norocos

Femeia locuiește în Maryland, SUA și lucra la un depozit.  Premiul de un milion de dolari o aștepta însă ea nici nu știa că este bogată. Biletul său norocos era în poșeta sa. 

Ea cumpărase biletul Powerball de 10 dolari de la un magazin din orașul Snow Hill, în speranța de a câștiga jackpot-ul masiv de 835 de milioane de dolari pe 27 septembrie.

Citește și: A câștigat 1.000.000 $ la loto cu un bilet cumpărat de la benzinărie. A aflat după o săptămână

Femeia, care a decis să rămână anonimă, a uitat apoi totul în urma tragerii la sorți în care nimeni nu a câștigat uriașul premiu în bani. 

Dar, de fapt, ea a fost una dintre cei patru jucători care au câștigat câte 1 milion de dolari la categoria a doua a jocului.

Când a găsit biletul în poșetă câteva luni mai târziu, în timp ce căuta un alt articol, a decis să-și roage soțul să verifice dacă a câștigat ceva când merge la magazin. 

Acesta a scanat biletul Powerball pentru a vedea dacă înregistrase o victorie și nu i-a putut crede ochilor când a văzut un număr cu șase zerouri.

Soțul femeii și-a amintit: „Au fost multe zerouri. Am crezut că este un fel de mesaj promoțional. L-am scanat din nou și am primit aceleași numere.”

Citește și: O chelneriță a primit bacșiș un bilet la loto care i-a adus 10.000.000$. Apoi, a început coșmarul

I-a dat biletul unui lucrător al magazinului pentru a-l scana și a spus că fața lor s-a luminat de entuziasm când au văzut suma. 

Angajatul a confirmat apoi că deține un bilet câștigător de 1 milion de dolari, iar fericitul soț a plecat acasă pentru a împărtăși vestea minunată soției sale uluită.

Ea crezuse că făcea o farsă când a intrat prima dată pe uşă cu vestea bună. Femeia a adăugat: „Am vrut doar să verific să văd dacă avem ceva. Îi place să joace și am crezut că glumește.”

Citește și: De ce a așteptat un bărbat o lună să revendice premiul la loto de 8.000.000$. Ce strategie a avut?

Câștigătoarea a spus că plănuiește să-și plătească ipoteca casei și să doneze niște fonduri pentru salvarea animalelor. În timp ce magazinul, Duck In II de la 5610 East Market Street din Snow Hill, a primit un bonus de 2.500 USD pentru vânzarea biletului, scrie mirror.co.uk.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te