43 de lei costă un șnițel de pui la Mamaia. O porție de sarmale se vinde cu aproape 50 de lei
Data publicării: 04.08.2022 • 13:43
Data actualizării: 04.08.2022 • 13:43

Prețurile au explodat din nou pe litoralul românesc. Preparatele preferate ale românilor au devenit un lux la Mamaia. Paradoxal este că fructele de mare nu sunt atât de scumpe.
Mamaia este cunoscută turiștilor pentru prețuri mari și hoteluri de fițe. Nu fiecare familie poate să-și permită câteva zile de lux și opulență pe litoralul românesc. Oamenii preferă să plece în străinătate și să economisească. De la mâncare la cazare, totul este scump și necesită sume uriașe de bani.
Un local din Mamaia propune un snițel de pui, cu sos roșu, mozzarella și ciuperci la 43.50 de lei, în timp ce o porție de paste cu fructe de mare costă 46 de lei.
Continuarea, pe B1TV.