43 de lei costă un șnițel de pui la Mamaia. O porție de sarmale se vinde cu aproape 50 de lei

DE Daniel Toșa | Actualizat: 04.08.2022 - 13:43
43 de lei costă un șnițel de pui la Mamaia. O porție de sarmale se vinde cu aproape 50 de lei/FOTO: b1tv.ro

Prețurile au explodat din nou pe litoralul românesc. Preparatele preferate ale românilor au devenit un lux la Mamaia. Paradoxal este că fructele de mare nu sunt atât de scumpe.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Mamaia este cunoscută turiștilor pentru prețuri mari și hoteluri de fițe. Nu fiecare familie poate să-și permită câteva zile de lux și opulență pe litoralul românesc. Oamenii preferă să plece în străinătate și să economisească.  De la mâncare la cazare, totul este scump și necesită sume uriașe de bani.

Un local din Mamaia propune un  snițel de pui, cu sos roșu, mozzarella și ciuperci la 43.50 de lei, în timp ce o porție de paste cu fructe de mare costă 46 de lei.

Continuarea, pe B1TV.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te