miercuri 15 octombrie
EUR 5.0879 USD 4.4034
Abonează-te
Newsweek România

43 de lei costă un șnițel de pui la Mamaia. O porție de sarmale se vinde cu aproape 50 de lei

Data publicării: 04.08.2022 • 13:43 Data actualizării: 04.08.2022 • 13:43
43 de lei costă un șnițel de pui la Mamaia. O porție de sarmale se vinde cu aproape 50 de lei/FOTO: b1tv.ro
43 de lei costă un șnițel de pui la Mamaia. O porție de sarmale se vinde cu aproape 50 de lei/FOTO: b1tv.ro

Prețurile au explodat din nou pe litoralul românesc. Preparatele preferate ale românilor au devenit un lux la Mamaia. Paradoxal este că fructele de mare nu sunt atât de scumpe.

Mamaia este cunoscută turiștilor pentru prețuri mari și hoteluri de fițe. Nu fiecare familie poate să-și permită câteva zile de lux și opulență pe litoralul românesc. Oamenii preferă să plece în străinătate și să economisească. De la mâncare la cazare, totul este scump și necesită sume uriașe de bani.

Un local din Mamaia propune un snițel de pui, cu sos roșu, mozzarella și ciuperci la 43.50 de lei, în timp ce o porție de paste cu fructe de mare costă 46 de lei.

Continuarea, pe B1TV.

Mai multe articole din secțiunea Internațional

Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Newsweek România Abonamente

Print

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Fără reclame
Abonează-te
Print + Digital

Print + Digital

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Digital

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Newsweek România
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te
Newsweek România

Newsweek România Ultima oră

Newsweek România
Ultima oră