În mănăstiri, sarmalele de post sunt pregătite simplu, curat și cu ingrediente ieftine, dar rezultatul este surprinzător de gustos. Rețeta măicuțelor pune accent pe arome naturale, legume bine călite și condimente alese cu grijă.
În mănăstiri, sarmalele de post sunt pregătite simplu, curat și cu ingrediente ieftine, dar rezultatul este surprinzător de gustos. Rețeta măicuțelor pune accent pe arome naturale, legume bine călite și condimente alese cu grijă.
Vrei să pregătești sarmale de Postul Crăciunului care să fie cu adevărat gustoase? Secretul începe de la alegerea frunzelor: poți folosi varză murată pentru un gust tradițional, sau viță de vie pentru o notă mai fină și aromată. Indiferent de opțiune, condimentele sunt importante
Sarichioi este un nume turcesc, care se traduce ca „Satul Galben“. Astăzi este locuit de ruşi lipoveni. Ce se ştie însă mai puţin despre acest sat este că el a fost celebru acum mai bine de 130 de ani pentru vinul care se producea aici: Negrul de Sarichioi.
Peste 3.000 de hectare de teren cultivate cu porumb, floarea-soarelui şi viţă de vie au fost distruse în urma furtunilor şi ploilor torenţiale înregistrate în ultimele zile. Sun zone unde culturile au fost distruse în proporție de 100%.