O companie oferă părinților care apelează la fertilizarea in vitro posibilitatea de a verifica embrionii pentru o serie de trăsături și afecțiuni, dar unii experți se tem că alegerile pot depăși prevenirea bolilor.
Primii roboţi vii, cunoscuţi ca xenoboţi, au început să se reproducă, anunţă cercetătorii americani care i-au creat. Şi într-un mod complet nou faţă de ce ştim că se întâmplă la plante şi animale, notează CNN.
De obicei, voluntarii ajută la traversarea broaştelor în siguranţă, 97.000 dintre acestea fiind salvate cu ajutorul acestora în ultimii ani, dintre care 2.000 anul trecut pe drumul din Tallin menţionat, dar pandemia a făcut ca oamenii să nu poată fi prezenți în acest an.
Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, a declarat la Digi 24 că autoritățile au „făcut și proiecția pentru 1,2 număr bazal de reproducere care poate duce la 2.629 cazuri noi de infecție pe zi”.
Un ordin al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranță Alimentară (ANSVSA) ar putea duce la o scăderea a numărului de porci crescuți în gospodării individuale.