Salata de boeuf este nelipsită de pe masă, mai ales în zilele de sărbătoare, dar puțini știu că modul în care o prepari poate influența direct cât de bine se păstrează în zilele următoare. De la alegerea maionezei până la modul de gătire și scurgere a legumelor.
Leguma pe care o consumi pe caniculă și te ajută să te răcorești. Are puține calorii și costă 5 lei. Ce spun specialiștii și cum ne ajută această legumă organismul?
Cum au cucerit micii românești țara incașilor. E greu să reziști mirosului de mititei sfârâind cu „spirit de răspundere” pe un grătar încins. Deja ne vine în minte gustul lor și, aproape instinctiv, salivăm de poftă, chiar la dietă fiind. Acest lucru l-au descoperit și peruanii.
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor îi îndeamnă pe români să fie atenți la calitatea produselor alimentare cumpărate în această perioadă, în special la produsele din pește. Ce avertizări au fost făcute?
O folosesc des în preparate culinare, dar oamenii nu știu ce este boiaua de ardei și boiaua de ardei afumată superioară, care găsesc în orice, de la paella la ceaiul de boia