Legumele mâncate cu tot cu coajă sunt mai bogate în fibre, vitamine și antioxidanți. Consumul lor crud ajută la păstrarea vitaminelor sensibile la căldură, precum vitamina C. Spală-le bine înainte de consum pentru a elimina impuritățile.
Legumele mâncate cu tot cu coajă sunt mai bogate în fibre, vitamine și antioxidanți. Consumul lor crud ajută la păstrarea vitaminelor sensibile la căldură, precum vitamina C. Spală-le bine înainte de consum pentru a elimina impuritățile.
Iată care este sucul minune făcut din măr, morcov și ghimbir care îți redă strălucirea pielii și previne îmbătrânirea. Îl faci rapid, ușor și este un pahar plin cu vitamine!
Președintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva a adoptat o abordare de tip "morcov și băț" pentru a-și afirma autoritatea asupra forțelor armate și a limita simpatiile de cazarmă pentru predecesorul lui, după tulburările violente din capitala Braziliei.
Ori cât de mult am încerca să menținem o dietă sănătoasa, uneori parcă tot ai „ronțăi ceva”. Chiar și așa, nu vrem să ne stricăm stilul de viață sănătos și alegem să consumăm chips-uri din rădăcinoase, crezând că sunt mai nutritive ca cele de cartof.