Ce să faci ca să nu iasă friptura de porc prea uscată și fadă: trucuri de la gospodinele din România. Friptura de porc perfectă, suculentă și fragedă este un adevărat deliciu! Cu ajutorul trucurilor de aici, poți evita greșelile care duc la o carne uscată și fadă.
Primele fripturi din carne de vită cultivată în laborator au primit undă verde pentru comercializare. În 2023, a primit undă verde și producția de carne de pui produsă artificial.
Cum faci friptura perfectă pentru masa de Crăciun? Secretul dezvăluit de un chef bucătar. Ce să faci pentru a avea o friptură suculentă în ziua de Crăciun.
Sportiva din Turcia a demonstrat că a fost contaminată accidental și suspendarea i-a fost ridicată.
„Vedeta” tradițională a mesei de Paște este mielul. Pentru a vă surprinde musafirii, anul acesta, puteți să vă lăsați inspirați de rețeta de drob de miel a lui Chef Adi Hădean și de rețeta de friptură de miel a lui Chef Joseph Hadad.