Legumele mâncate cu tot cu coajă sunt mai bogate în fibre, vitamine și antioxidanți. Consumul lor crud ajută la păstrarea vitaminelor sensibile la căldură, precum vitamina C. Spală-le bine înainte de consum pentru a elimina impuritățile.
Legumele mâncate cu tot cu coajă sunt mai bogate în fibre, vitamine și antioxidanți. Consumul lor crud ajută la păstrarea vitaminelor sensibile la căldură, precum vitamina C. Spală-le bine înainte de consum pentru a elimina impuritățile.
Cercetătorii au descoperit modul în care dovlecii absorb poluanții din sol, deschizând noi posibilități pentru o agricultură mai sigură și un mediu mai curat. Vă arătăm proprietatea unică a dovlecilor de Halloween care poate salva milioane de vieți
Sub coaja lui vibrantă se ascunde un adevărat elixir pentru sănătate și frumusețe. Dovleacul, supranumit „aurul portocaliu”, este mai mult decât un ingredient de sezon – este un super aliment care hrănește din interior spre exterior.
ILUZIE OPTICĂ de Halloween. Găsește portocala printre dovleci. Ai doar 15 secunde la dispoziție.