Ciupercile și tofu sunt surse vegetale surprinzător de bogate în proteine, iar consumate corect pot concura cu carnea în aportul de nutrienți esențiali, oferind în același timp alternative sănătoase și ușor de digerat.
Ciupercile și tofu sunt surse vegetale surprinzător de bogate în proteine, iar consumate corect pot concura cu carnea în aportul de nutrienți esențiali, oferind în același timp alternative sănătoase și ușor de digerat.
Un copil de 11 ani a murit după ce a mâncat ciuperci otrăvitoare. Mama și surorile sale sunt în stare gravă la spital.
Cercetătorii au descoperit că substanța activă din „ciupercile magice” crește longevitatea la șoarecii în vârstă.
Un bărbat a cules ciuperci din pădure și le-a preparat acasă. După ce le-a consumat împreună cu soția și mama sa, bărbatul a decedat, iar cele două femei au ajuns în stare gravă la spital.
O femeie, un pas de moarte după ce a plecat în pădure la cules de ciuperci. Pompierii au intervenit. Ce a urmat și ce au transmis autoritățile despre întreaga situație?
Țara în care oamenii au murit pe capete după ce au plecat în pădure să caute ciuperci. Ce au pățit? Cum au fost găsiți și ce spun autoritățile?
O femeie din Toronto s-a prezentat la urgențe de șapte ori în doi ani, cu simptome ale stării de ebrietate, deși nu consumase alcool deloc. Medicii au diagnosticat-o cu o afecțiune a intestinului subțire, care transformă carbohidrații în alcool.
În curând începe sezonul vacanțelor și mulți români aleg ca destinație litoralul Mării Negre. Cu toate acestea, turiștii trebuie să aibă în vedere faptul că nisipul și apa mării conțin bacterii, paraziți și ciuperci care pot duce la anumite afecțiuni.