Cum să ”supraviețuiești” în Postul Paștelui, când trebuie să te abții de la alimentele de origine animanlă? Un medic avertizează cu privire al pericolul care-i pândește pe cei care nu sunt atenți la ce mănâncă. Efectele sunt foarte grave.
Cum să ”supraviețuiești” în Postul Paștelui, când trebuie să te abții de la alimentele de origine animanlă? Un medic avertizează cu privire al pericolul care-i pândește pe cei care nu sunt atenți la ce mănâncă. Efectele sunt foarte grave.
Care este cea mai periculoasă toxină din lume? Când cineva se gândește la substanțe chimice letale, arsenicul, cianura și stricnina se află adesea în fruntea listei. Dar cea mai neiertătoare este de sute de ori mai mortală.
Un medic atrage atenția asupa consumului de conserve pentru că există risc de botulism alimentar. Boala este foarte radă dar poate debuta mai ales primăvara după o lingă depozitare a conservelor.
Un bărbat în vârstă de 58 ani, din județul Olt, a decedat la Spitalul Județean de Urgență Slatina după 6 zile de spitalizare în care starea sa s-a degradat continuu. Diagnosticul, confirmat după decesul pacientului, a fost unul crunt: intoxicație cu toxină botulinică.