O soluție 100% românească de content și document management

DE Newsweek România | Actualizat: 05.02.2019 - 20:06

Ritmul schimbării se accelerează. Tendinţele tehnologice strategice au potenţialul de a oferi oportunităţi semnificative business-ului tău.

SHARE

 Documenta investeşte in inovarea tehnologică de mai mult de 10 ani si crează avantaje competitive pentru afaceri, indiferent de domeniul de activitate sau de industria din care fac parte.

Documenta DMS, aplicaţia de Document şi Content Management, este o soluţie 100% românească, recunoscută atât pe plan naţional cât şi internaţional, competitivă cu marile companii producătoare de software la nivel mondial. Echipa ce stă la baza dezvoltării platformei de document & content management, implementează în permanenţă funcţionalităţi complexe utilizând tehnologii avansate, automatizate, securizate și inovative, încadrate în standardele tehnologice ale digitalizării.

Prin implementarea unei soluţii de document management corespunzătoare, cei interesați pot folosi date şi analize pentru a optimiza fiecare decizie, fiecare proces, flux şi fiecare acţiune, depăşi complexitatea şi ambiguitatea pentru a stimula valoarea afacerii, monitoriza activitatea şi oferi suportul fiecărui angajat printr-o tehnologie de vârf,  manageria afacerea pe o bază de încredere, responsabilitate şi securitate .

„Noi îţi garantăm 100% implicare, inovaţie şi peste 60% timp câştigat pentru a te focusa pe evoluţia business-ului tău.

Iţi oferim o soluţie în conformitate cu legislaţia în vigoare şi actualizată permanent conform noilor modificări legislative. Documenta DMS respectă prevederile Legii Arhivelor Nationale nr.16/1996 republicată în Monitorul Oficial din 22 aprilie, Legii   nr. 135/2007 republicată in 2014 privind arhivarea documentelor în forma electronică şi a Agendei Digitale pentru 2014-2020”, susțin producătorii Documenta DMS.

Documenta DMS este printre primele aplicaţii româneşti care a implementat soluţiile în conformitate cu regulile impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul ( UE ) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului.

De la interfaţă şi până la arhitectura tehnică, DOCUMENTA-DMS este concepută astfel încât să minimalizeze accesul şi folosirea datelor cu caracter personal, fiind prelucrate doar acele date de care este nevoie pentru o operaţiune specifică si impetuos necesară. Optează pentru o soluţie bazată pe Business Intelligence.

Iată o parte din avantajele pe care ţi le poate oferi Documenta DMS:

· Utilizarea unei Aplicaţii modulare cu o arhitectură modernă

· Eficientizarea şi transparenţa activităţii din cadrul companiei

· Eficientizarea timpului de lucru cu cel puţin 40%

· Creşterea calităţii procesului decizional

· Acurateţea datelor

· Monitorizarea şi controlul sporit asupra fluxurilor şi a documentelor

· Accesibilitate de pe orice device

· Eficientizarea crescuta a personalului şi minimizarea ratei erorii umane

· Eligibilitate 100% pe Legislaţia română si Internaţională

______________________________________

Conştientizează nevoia digitalizării! Renunţă la vechile obiceiuri şi optează pentru un time management eficient, pentru a te putea îndrepta ţintit spre evoluţie.

Pentru mai multe detalii puteţi accesa mediul online: https://www.documenta.ro/ro, https://www.facebook.com/documenta.dms, https://www.linkedin.com/in/documenta-dms-powered-by-bithat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te