Cum arată rezultatele pe bursă pe trimestrul III 2020 și cum investim - The Power Table (P)

DE Newsweek România | Actualizat: 05.11.2020 - 18:05

În prima jumătate a lunii noiembrie, cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucureşti îşi vor publica rezultatele financiare aferente Trimestrului III.

SHARE

După încheierea perioadei de raportări, pe data de 17 noiembrie 2020, vom discuta despre cum arată aceste rezultate, în cadrul celei de-a 4-a ediţii din acest an a The Power Table – Cum arată rezultatele financiare şi cum investim.

Este momentul în care vom putea face primele estimări ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucureşti ar putea să le distribuie din profitul aferent anului 2020.

Ca şi la ediţiile anterioare, vom avea peste 30 de companii analizate în cadrul evenimentului. Din motive de siguranţă sanitară, ediţia din luna noiembrie a The Power Table se va desfăşura online.

Care sunt subiectele abordate la cea de-a 4-a ediţie The Power Table – Cum arată rezultatele financiare şi cum investim

În cadrul evenimentului, vom discuta cu Ştefan Musgociu, Specialist Business Development şi Marketing la Bursa de Valori Bucureşti, despre ultimele noutăţi legate de listări la BVB şi despre stadiul în care se afla implementarea Contrapartii Centrale.

Cu Antonio Oroian - Broker la SSIF Goldring S.A. vom vorbi despre modul în care vor fi influenţate Pieţele de capital internaţionale de rezultatul alegerilor din SUA. Totodată, vom vedea şi cum ar putea evolua Piaţa din România, în contextul alegerilor parlamentare din decembrie 2020.

Cu Lucian Bratu - IR Specialist Bittnet System S.A., vom discuta despre participaţiile pe care compania doreşte să le achiziţioneze în mai multe companii din zona IT şi majorarea de capital social prin acţiuni preferenţiale – subiecte care sunt pe ordinea de zi a Adunării Generale a Acţionarilor din data de 26 noiembrie 2020.

Ca de obicei, Mircea Iliescu - Trainer şi Financial Advisor la BVBescu.ro, va oferi o prezentarea detaliată a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucureşti.

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucureşti, SSIF Goldring S.A., Dendrio (pentru partea de logistică), Financial Intelligence Finzoom, Invest Energy, Economistul.ro, Club Economic, România Durabilă şi Infomatia Bucureşti (Parteneri media).

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesită înscriere şi confirmare din partea organizatorilor. Nu uitaţi, înscrierile au început deja, iar locurile sunt limitate!

Care este temă evenimentului „The Power Table - Cum arată rezultatele pe Trimestrul III 2020 și cum investim"

Vom analiza companiile relevante listate pe Piaţa principală şi pe segmentul AeRO la Bursa de Valori Bucureşti pentru a afla:

  • cum arată rezultatele financiare pe Trimestul III şi care sunt indicatorii importanţi din raportări;
  • cum arată primele previziuni legate de profiturile companiilor pentru anul 2020;
  • facem primele estimări ale dividendelor pe care companiile listate la Bursa de Valori Bucureşti ar putea să le distribuie din profitul aferent anului 2020.

Programul evenimentului „The Power Table - Cum arată rezultatele pe Trimestrul ÎI 2020 și cum investim":

18:00 - 18:05 - Accesul participanţilor la evenimentul online
18:05 - 18:15 – Ultimele noutăţi legate de listări şi stadiul implementării Contrapartii Centrale - Ştefan Musgociu, Specialist Business Development şi Marketing Bursa de Valori Bucureşti
18:15 - 18:30 – Cum vor influenţa alegerile din SUA Pieţele de capital, în următoarea perioadă - Antonio Oroian - Broker SSIF Goldring S.A.
18:30 - 18:45 – Despre politica de achiziţii şi acţiunile preferenţiale propuse în AGA din noiembrie - Lucian Bratu, IR Specialist Bittnet System S.A.
18:45 – 20:00 - Prezentarea rezulultatelor financiare pe Trimestul III 2020 - Mircea Iliescu, Trainer şi Financial Advisor la BVBescu.ro
20:00 – 20:30 - Sesiune Q&A

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te