Jador a vândut bilete pentru manele la Filarmonica Banatul și Teatrul Luceafărul fără să ia aprobare

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 16.04.2022 - 18:41
Jador a vândut bilete pentru manele la Filarmonica Banatul și Teatrul Luceafărul fără să ia aprobare Foto: Facebook

Manelistul Jador este în centrul unui scandal după ce a pus în vânzare bilete la concerte pe care a anunțat că le susține la Filarmonica Banatul și la Teatrul Luceafărul din Iași. Ambele instituții au comunicat că nu au aprobat organizarea acestor concerte.

SHARE

Manelistul Jador a pus în vânzare bilete pentru concerte care aveau să aibă loc în mai multe localități din țară. 

Citește și: VIDEO Interlopul Adrian "Beleaua" Corduneanu a șantajat un vânzător de hamburgeri. A fost arestat

Spectacolul "Jador și Aza dau Moda" a fost anunțat că va avea loc pe 2 iunie la Teatrul Luceafărul din Iași iar prețul unui bilet este 150 de lei. 

Cu toate acestea, conducerea Teatrului ”Luceafărul” susține că pe 2 iunie 2022 nu va avea loc niciun concert al manelistului Jador acolo. 

Citește și: Interlopul „Cap de Porc" se plânge că nu e primit în clasa a XI-a. Liceul n-a găsit destui deținuți

Un alt concert al manelistului era programat la Timişoara, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul, în data de 17 mai 2022. Dar și în acest caz conducere Filarmonicii a comunicat că nu există nicio aprobare pentru un astfel de concert. 

Citește și: Manelistul Jador voia să cânte manele la Filarmonica Banatul. Vânduseră și bilete, dar fără aprobare

Organizatorii au dat detalii precise despre turneul lui Jador, care cuprinde și Municipiul Iași.

”Jador și Aza, împreună cu orchestra, pleacă într-un amplu turneu național denumit «Dau moda». Acumulând notorietate de la o vârstă fragedă, carismaticul Jador, unul dintre cei mai apreciați artiști din România vine să ne cânte și să ne încânte alături de orchestra sa, într-un show incendiar, la care ia parte și frumoasa Aza &Band, în peste 15 orașe din țară.

Citește și: Centrul Cyberint din România a dovedit atacurile de spionaj cibernetic ale încă unui serviciu rusesc

Toate spectacolele vor începe la ora 19:00, cu excepția celor de la Timișoara și Iași, care vor începe la ora 20:00. Biletele se găsesc la agenția sălii de spectacol și online- pe entertix.ro și iabilet.ro. În cadrul concertelor «Dau moda» vor putea fi ascultate marile hituri marca Jador, cântece mai noi sau mai vechi așteptate de fiecare dată de public”, se arată în anunțul evenimentului.

Concertul manelistului Jador, alături de Aza&Band, cuprindea 9 orașe din țară, respectiv Timișoara, Oradea, Baia Mare, Suceava, Bacău, Iași, Brașov, Ploiești și Pitești. 

Nu este niciun contract

”Nu este niciun contract, nu s-au pus bilete în vânzare. Aici ar fi vorbit cu cineva despre organizarea concertului, dar s-a înțeles altceva. Eu nu suspend contractele și evenimentele pe care le am pentru un alt concert. Să fie ei sănătoși, nu am nimic cu nimeni, dar la Teatrul «Luceafărul» nu se face așa ceva! Pentru a se închiria sala trebuie făcute adrese pentru a se confirma toate detaliile, iar la noi nu a ajuns nimic”, a spus Ioan Holban, managerul Teatrului pentru Copii și Tineret ”Luceafărul” din Iași pentru BZI. 

Același gen de răspuns a venit și din partea conducerii Filarmonicii Banatul din Timișoara. 

„Informaţia despre susţinerea unui concert la Sala Capitol de către unul dintre artiştii genului de manele în luna mai este una falsă, nefiind aprobată cererea organizatorilor.

Avem încrederea că publicul şi locuitorii Timişoarei, îndeosebi aflându-ne la ceas de sărbătoare prin aniversarea celor 75 de ani de la înfiinţarea instituţiei, ştiu că agenda propusă vizează concerte de o înaltă ţinută artistică, cu artişti de talie internatională”, a transmis directorul Filarmonicii Banatul Timişoara, Ovidiu Andriş.

Răspunsul orgaizatorilor, în ambele cazuri, este că ar fi avut o înțelegere verbală.

”L-am sunat pe director pentru a avea sala. Mi-a spus că e liberă și mi-o dă. Am discutat verbal și urma să facem contractul cu o lună înainte. Greșeala mea e că nu am așteptat să am contractul în mână pentru a face promovare. Se pare că acest lucru s-a întâmplat și la Timișoara. Instituțiile statului par că au o ură pe acest gen de muzică. Este un gen de muzică de petrecere”, a spus Mircea Anghel, organizatorul de evenimente care s-a ocupat de turneul lui Jador.

Biletele se vând în continuare

Și totuși biletele sunt puse în continuare în vânzare, iar cei interesați își pot selecta locul în sala de spectacole de la teatru. Cu tot cu taxa de administrare, prețul ajunge la 151 de lei. La această sumă se adaugă o taxă 7,5 lei pentru persoana care vrea să primească banii înapoi din diferite motive, conform BZI. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te