Festivalul care a scăpat de anulare. Gărâna Jazz Festival are loc în august

DE Bianca Iosef | 16.06.2020 - 15:17
Quadrivium – Markus Stockhausen & Jörg Brinkmann (Germania)

Unul dintre festivalurile importante de muzică din Transilvania, Gârâna Jazz Festival, se va desfășura în perioada 6-9 august, în condiții principale.

SHARE

Decizia a fost luată în contextul în care, din cauza pandemiei de coronavirus, au fost anulate alte două evenimente muzicale, Untold și Electric Castle.

Organizatorii festivalului au anunțat că s-au adaptat la situația actuală, iar line-up-ul a fost modificat.

Ediția a XXIV-a a Gărâna Jazz Festival va reuni în acest an pe scena din Poiana Lupului doar trupe europene.

„La acest eveniment vor fi prezente personalități ale jazzului european recunoscute la nivel mondial, dar și artiști din elita jazzului românesc. Anul acesta vor urca pe scenă foști oaspeți ai festivalului, dar vor avea loc și apariții în premieră. De pe scenă se vor auzi cele mai noi compoziții care se bucură de diversitate stilistică”, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Printre aceștia se numără RYMDEN (Norvegia, Suedia), David Helbock Trio (Austria), Quadrivium – Markus Stockhausen & Jörg Brinkmann (Germania), Vasko Atanasovski Adrabesa Quartet feat. Michel Godard (Slovenia, Italia, Franța), Edgar Knecht meets Frederik Köster (Germania), iar din România: Marius Pop Band, Emi Drăgoi Group și Van Der Cris sunt trupele care și-au confirmat prezența până acum.

Urmează să confirme și Shri - The Letter (UK, Norvegia), Dhafer Youssef (Tunisia), Lars Danielsson – Liberetto III (Suedia, Franța), ADHD (Islanda). Lista artiștilor va fi actualizată în perioada următoare.

Restricțiile pentru combaterea corona virusului au afectat și numărul biletelor care vor fi disponibile într-un număr limitat.

„Doritorii nu vor mai putea să aleagă doar una dintre zilele festivalului pentru că vor fi puse în vânzare doar abonamente pentru întreaga durată a festivalului.

Permisul de acces va putea fi achiziționat de pe bilete.ro la prețul de 360 de lei.

Abonamentele deja cumpărate rămân valabile, iar cei care nu mai pot participa în acest an își pot folosi biletul la ediția din 2021 sau pot primi un voucher valabil pe site-ul bilete.to care expiră la data de 31 decembrie 2021.

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.