VIDEO Ce părere are actorul Christoph Waltz din Inglorious Bastards despre BMW iX

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 18.11.2020 - 14:37

Cum prezentarea primul SUV 100% electric BMW i, BMW iX, a generat numeroase controverse, Oliver Zipse, CEO-ul BMW, l-a invitat pe actorul de Oscar Christoph Waltz, care este fun BMW, să-și dea cu părerea despre noul model. Reacțiile acestuia sunt absolut savuroase.

SHARE

Ostentativ, Christoph Waltz ajunge la sediul BMW din Munchen la volanul unui superb BMW E9 3.0 CS, unul dintre cele mai apreciate coupé clasice ale constructorului bavarez, cu sunet de șase cilindri în linie și scarțâit din roți. Îi dă cu inima îndoită cheia portarului și urcă în biroul lui Oliver Zipse.

Apoi, Zipse îl conduce pe Waltz în garaj pentru a-i arăta BMW-ul iX. Când se urcă în lift, cei doi își pun măști anti-COVID și Zipse este surprins că Waltz ale mască cu logo-ul BMW. Îl întreabă de unde o are. Răspunsul, sec: ”De pe internet!”

 

Zipse și Waltz ajung în garaj exact în momentul în care apare și portarul cu BMW-ul 3.0 CS. CEO-ul BMW începe să-i explice actorului ideea din spatele noului model SAV (Sport Activity Vehicle). Iar reacția lui Christoph Waltz de la minutul 1:59, când vede liniile lui iX, nu are nevoie de nicio explicație. Consternare și, apoi, ușor, ușor, pe măsură descoperă mai multe detalii, apreciere.

Dialogul dintre cei doi este abosult savuros: ”Kuhl night”, ”Grill night”, etc..

La minutul 3:07 Christoph Waltz își exprimă prin onomatopee părerea despre mașinile cu motor termic și cele cu motor electric, iar la minutul 3:28 merită văzută reacția actorului la contactul cu noul design al habitaclului lui iX.

Din păcate, dialogul în limba germană nu este tradus, dar merită urmărit și doar pentru mimica lui Waltz.

În căutarea inspiraţiei şi a unui schimb provocator de idei cu lideri de opinie şi vizionari din diferite domenii ale societăţii, BMW Group a intrat într-un parteneriat cu unul dintre cei mai marcanţi actori de pe marele ecran. Actorul Christoph Waltz a preluat rolul de „Creator-Colaborator” pentru marca premium BMW. Pentru a marca începerea parteneriatului, Waltz a jucat un rol central în premiera mondială de design a BMW iX. Viitorul model al BMW Group şi-a sărbătorit premiera în cadrul evenimentului digital de săptămâna trecută #NEXTGen 2020.

Dialogul cu Christoph Waltz, care a câştigat câte un Oscar pentru performanţele sale actoriceşti din filmele "Inglorious Bastards" (2009) şi "Django Unchained" (2012), a fost iniţiat de Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG . El l-a invitat pe actor să intre în dialog critic cu designeri, dezvoltatori de tehnologie şi experţi în strategii din cadrul BMW Group. Accentul a fost pus pe designul BMW iX, domeniile actuale de inovaţie ale BMW Group şi condiţiile generale în care mobilitatea individuală va continua să se dezvolte în viitor.

"Discuţiile pe care le-am purtat cu Christoph Waltz în perioada premergătoare #NEXTGen 2020 despre tehnologiile viitoare, schimbările sociale şi semnificaţia viitoare a plăcerii de a conduce au fost foarte pline de inspiraţie. El ne-a oferit noi perspective cu deschiderea, pragmatismul şi un anumit grad de nerăbdare. Sunt încântat că am câştigat un Creator-Colaborator în Christoph Waltz, care ne va provoca iar şi iar cu gândurile şi ideile sale", a spus Oliver Zipse.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.