Românul Michael Schmidt, cel mai bun dealer european de Rolls Royce

DE Răzvan Scăeșteanu | Actualizat: 25.01.2023 - 13:48
Michael Schmidt (centru) / Foto: Automobile Bavaria
Gama Rolls-Royce / Foto: Rolls-Royce

Dealership-ul Schmidt Premium Cars Rolls-Royce Motor Cars München, deținut de românul Michael Schmidt, a primit prestigiosul premiu European Bespoke Dealer of the Year Award 2022.

SHARE

Rolls-Royce Motor Cars a anunțat săptămâna trecută, la Londra, în cadrul conferinței anuale a dealerilor europeni, premiile European Dealer Awards pentru anul 2022.

Douăzeci și cinci de dealeri Rolls-Royce din toată Europa au fost invitați săptămâna trecută la The Shard, în Londra. Cu această ocazie, Schmidt Premium Cars Rolls-Royce Motor Cars München a primit prestigiosul premiu European Bespoke Dealer of the Year Award 2022.

Premiul a fost acordat pornind de la criteriile pentru dezvoltarea durabilă a afacerilor din programele de personalizare și individualizare ale Rolls-Royce. 

Rolls-Royce Motor Cars München a dezvoltat continuu vânzările  de automobile foarte personalizate, pornind de la echipamente unice, care nu sunt incluse în lista de opțiuni, până la unul dintre cele mai remarcabile modele - un Phantom Cinque Terre, care prezintă în dotarea sa elemente interioare care sunt inspirate din imaginile satelor de pe riviera italiana, colorate, vechi de secole. 

Michael Schmidt, proprietarul al Rolls-Royce Motor Cars München, a afirma că „este pur și simplu incredibil că am primit în fața atâtor alți colegi extraordinari din Europa o distincție atât de importantă. Fiind o companie de familie, dorim să dezvoltăm continuu fiecare aspect al business-ului, iar ultimii ani au arătat că filosofia noastră personală este esențială pentru dezvoltarea relațiilor cu clienții.” 

Boris Weletzky, directorul regional al Rolls-Royce Motor Cars, a felicitat echipa Schmidt Premium Cars.

”Bespoke este Rolls-Royce. Personalizarea și individualizarea autovehiculelor sunt la fel de importante pentru clienții noștri ca și exclusivitatea. Cu Bespoke creăm opțiuni de personalizare inegalabile în segmentul de lux, pe care Rolls-Royce Motor Cars München le configurează cu succes în colaborare cu clienții noștri,  ca nimeni altul în regiune”, a declarat Boris Weletzky.

Partenerul de service autorizat al Rolls-Royce Motor Cars în România, care are dreptul să efectueze toate lucrările de reparații și service în perioada de garanție și post-garanție pentru autovehiculele Rolls-Royce, este Automobile Bavaria București.

Cel mai apropiat centru de vânzări este Rolls-Royce Motor Cars München, cu un birou de vânzări la București, în cadrul Automobile Bavaria .

Rolls-Royce Motor Cars München și Rolls-Royce Motor Cars Service București fac parte din MHS Holding.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te