Irinel Columbeanu și-a luat o mașină mai „bătrână” decât ultima iubită. Și, nu, nu este colecționar

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 09.09.2021 - 12:07
Irinel Columbeanu și-a luat o mașină mai „bătrână” decât ultima iubită. / Foto: autodata24.com
Irinei și Oana, ultima sa iubită. / Foto: wowbiz.ro

Irinel Columbeanu și-a pierdut averea estimată la 150 de milioane de euro în 2007 și încearcă să se reinventeze. Stă în chirie, la două camere, și și-a luat o mașină mai „bătrână” decât ultima iubită, un Mercedes din anii 1990. Nu este colecționar de mașini, ci atât și-a permis.

SHARE

Irinel Columbeanu și-a dat, zilele trecute, întâlnire cu antreprenorul Ștefan Mandachi, care l-a invitat la podcastul său. Dacă în urmă cu câțiva ani se lăfăia în Rolls-Royce și Bentley, acum fostul milionar a venit la întâlnire la bordul unui Mercedes 320E (W124), produs în prima parte a anilor ’90, o mașină demodată, dar, în continuare, extrem de apreciată de cei care se pricep cât de cât la automobile. 

Citește și: Columbeanu nu regretă că a pierdut 150 milioane €: La două camere, în chirie, mă simt mai bine

”Eu, acum, am venit cu o mașină... colegul dumneavoastră a văzut-o... Nu mai dau importanță. Acum am un Mercedes 320E din anii ’90”, a recunoscut Irinel Columbeanu la podcastul lui Ștefan Mandachi.

Modelul condus de Irinel Columbeanu a fost la mare modă în anii ’90, atunci când oamenii cu bani se îngrămădeau să-și achiziționeze acest automobil. Inclusiv Gigi Becali a avut un Mercedes din clasa E, cu care făcea senzație pe străzile Bucureștiului în anii ’90.

Modelul deținut de Columbeanu are un motor cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 217 cai putere, și cutie de viteze în cinci trepte. Mașina poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 8,3 secunde. La noi, o astfel de mașină costă pe site-urile de profil între 1.500 și 9.500 de euro, în funcție de gradul de uzură. 

Citește și: Bianca Drăgușanu, urmărită cu drona, gazată și jefuită de zeci de mii de euro în vacanță la Monaco

Mercedes-ul lui Irinel, mai bătrân cu câțiva ani decât Oana

Mercedes W124 320E a fost produs din 1993 până în 1996, ceea ce face ca mașina lui Columbeanu să fie cu câțiva ani mai ”bătrână” decât ultima lui iubită, Oana, care acum are 24 de ani. Oana și Irinel nu mai sunt împreună de câteva luni. 

Irinei a dezvăluit că atunci când avea mulți bani, a dat 500.000 de euro pe un Rolls Royce pe care l-a vândut în pierdere pentru a-și lua același model, dar cu 25 cm mai lung. 

Citește și: Anamaria Prodan, după ce a primit un ceas de lux de la Reghe: ”Ești cel mai frumos suflet”

”Nu mi-aș mai lua Rolls Royce. Adică nu mi-aș lua o mașină nici atât de scumpă, nici pe benzină... Dar totuși, e frumoasă!...  Apăruseră unele electrice, cred că ăsta e viitorul, dar totuși farmecul dat de motoarele cu benzină când le auzi sub tine, nu știu dacă o să se ducă vreodată. 

Am dat 500.000 de euro pe acel Rolls Royce. L-am vândut cam cu 100.000. Lângă banii respectivi am mai pus ceva și l-am luat pe al doilea, cu 25 cm mai lung.

Nu era ceva normal pentru un om de afaceri ca mine, mai ales că atunci când am luat-o eu, abia apăruse, nici nu era cunoscută. Eram în paralel, și pe Bentley și pe Mercedes, parcă... Au fost multe mașini, sper să mai fie... Nu are importanță”, i-a spus Irinel Columbeanu lui Ștefan Mandachi, relatează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te