FOTO „Hingherii” de mașini au ridicat un vehicul și l-au făcut praf. A fost greu, s-a rupt macaraua

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 02.10.2023 - 10:10
„Hingherii” de mașini au ridicat un vehicul și l-au făcut praf. A fost greu, s-a rupt macaraua - Foto: cluj24.ro
„Hingherii” de mașini au ridicat un vehicul și l-au făcut praf. A fost greu, s-a rupt macaraua - Foto: cluj24.ro

„Hingherii” de mașini au ridicat un vehicul parcat neregulamentar și l-au făcut praf. A fost prea greu, s-a rupt macaraua.

SHARE

O șoferiță a parcat neregulamentar, blocând o stație de încărcare pentru mașini electrice, Serviciul Ridicări Auto din cadrul Regiei Autonome a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca a ridicat autoturismul, dar, la descărcare, l-a scăpat de pe platformă și l-a făcut praf. 

„Hingherii” de mașini au asigurare, dar aceasta acopera daune de maximum 15.000 euro/eveniment, iar repararea mașinii ridicate și scăpate de pe platformă costă mai mult, după cum a declarat șoferița păgubită. 

Citește și: Un gălățean a fost surprins cum încerca să scoată „caracatița” de pe roată. Nu a vrut să dea 2 lei

 „Cum este posibil ca in 2023 Primaria Cluj-Napoca sa mandateze RADP prin serviciul de Ridicari Auto sa ridice masini cu utilaje vechi, pentru care nu se face mentenanta si nu sunt asigurate pentru cazuri in care produc daune vehiculelor pe care le ridica? Pana unde merge nepasarea primariei fata de contribuabili?

Ne-au ridicat masina parcata pe Tipografiei (e discutabil si motivul, dar asta e alta poveste – putem dezbate) si pentru ca “a fost prea grea” nu au putut sa o descarce de pe platforma in curtea RADP, motiv pentru care au chemat o macara proprietate RADP in ajutor si au reusit performanta de a o scapa de pe platforma si de a scapa bratul macaralei pe masina, distrugand-o.

Desigur ca au o polita de asigurare facultativa, care acopera daune de maxim 15.000 euro/eveniment, care in cazul nostru nu acopera doar o parte din daună.

Intreb cum are dreptul Primaria Cluj Napoca sa mandateze firme care sunt un pericol pentru bunurile cetatenilor si isi asuma asta prin neverificarea ca fac serviciul mandatat cu utilaje conforme si asigurari de bunuri?”, a declarat șoferița păgubită. 

Citește și: Ce a pățit o turistă pe litoral. Amenda, cât prețul vacanței. ”Nici pe Champs-Elysees nu e atât”

Reprezentanții RADP au declarat pentru Cluj24 că s-a declanșat în acest caz o cercetare administrativă pe plan intern, pentra a se verifica toate aspecte, atât cele legate de partea tehnică a intervenției, cât și pentru a se vedea dacă nu a fost vorba despre negljență în serviciu.

”S-a activat clauza de asigurare și a fost înaintat dosarul de daune pentru ca proprietarul mașinii să fie despăgubit”, au spus cei de la RADP.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te