Wizz Air oferă reduceri la bilete de avion pe perioadă nelimitată de călătorie

DE Adelina Sahlean | 19.05.2020 - 15:21

Wizz Air sărbătoreşte astăzi a 16 ani de la primul său zbor, motiv pentru care oferă reduceri la tarifele biletelor pentru orice zbor Wizz Air rezervat astăzi, cu o perioadă nelimitată de călătorie.

SHARE

Primul zbor Wizz Air a decolat pe 19 mai 2004 de la Katowice la Londra Luton. De atunci, Wizz Air a câştigat încrederea şi loialitatea a 240 de milioane de pasageri şi şi-a crescut rapid flota la 121 de avioane Airbus. Aceasta este cea mai tânără flotă din Europa, cu o medie de 5,4 ani şi include cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume, A321neo, un reper tehnologic, ce se asigură că Wizz Air este cea mai verde alegere în materie de călătorii aeriene.

Pentru a marca acest moment de referinţă, pe lângă reducerea de 16% la tarifele biletelor, cu o perioadă de călătorie nelimitată, Wizz Air lansează o vânzare fulger pentru WIZZ Flex. Pentru doar 1 €, pasagerii pot achiziţiona WIZZ Flex odată cu rezervarea şi au opţiunea de a anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă de anulare şi să obţină 100% din tariful iniţial rambursat imediat sub formă de credit de companie.

În noua eră a călătoriilor igienizate, Wizz Air a spus da zborului şi a implementat măsuri îmbunătăţite de sănătate şi igienă pentru a proteja pasagerii şi echipajul.

În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,7% din virusurile şi bacteriile din aer, Wizz Air a introdus protocoale pentru a sprijini distanţarea fizică, pentru a asigura un mediu foarte curat la bord şi pentru a reduce orice interacţiune umană neesenţială şi contact fizic. Pe măsură ce restricţiile s-au redus, Wizz Air şi-a reluat operaţiunile dintr-o serie de baze şi, refăcându-şi treptat capacitatea, compania aeriană este pregătită să ofere din nou călătorii accesibile cât mai multor persoane.

József Váradi, CEO al grupului Wizz Air, a declarat: „A 16-a aniversare a noastră este o sărbătoare a creşterii rapide pe care Wizz Air a obţinut-o încă de la primul zbor. Cu toate că această etapă vine într-un moment extrem de provocator pentru industria aviaţiei în general, factorii cheie din spatele succesului WIZZ până în prezent continuă să ne deosebească de concurenţii noştri, în calitate de lider în materie de costuri scăzute şi de compania aeriană cu cea mai rapidă creştere din Europa.

Ne simţim încrezători în ceea ce priveşte viitorul zborului, în timp ce începem să reconstruim infrastructura aeriană, suntem deschizători de drum cu noi măsuri de sănătate şi stimulăm cererea cu tarifele noastre ultra-scăzute. De asemenea, continuăm să oferim cea mai mică amprentă de mediu pe pasager, precum şi zgomot şi amprenta NOX reduse mulţumită aeronavelor noastre de generaţie următoare, A321neo, pentru care avem peste 250 de comenzi”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te