VIDEO / FOTO Un autobuz STB s-a ciocnit cu o mașină de pâine. Patru oameni au fost răniți

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 11.08.2023 - 21:15
Accident de autobuz în București Foto: Infotrafic
Autobuzul s-a ciocnit de mașina e pâine Foto: Infotrafic

Un nou incident cu un autobuz STB s-a produs pe o stradă circulată din București. Autovehiculul care transporta pasageri a intrat într-o autoutilitară. Din impact, aceasta a fost aruncată într-o altă mașină. Patru oameni au fost răniți. Circulația în zonă a fost paralizată.

SHARE

Un nou incident cu un autovehicul STB s-a produs vineri dimineață într-o zonă intens circulată din Capitală. Autobuzul s-a ciocnit cu o autoutilitară iar aceasta a fost proiectată într-o altă mașină. 

În urma impactului au fost rănite patru persoane. Acesta nu este singurul incident cu un autovehicul STB din acest an. Autobuze și tramvaie ale Societății de Transport București au fost implicate în zeci de accidente rutiere. 

VIDEO Un autobuz STB s-a ciocnit de o autoutilitară. Patru oameni au fost răniți. Circulație blocată

”La data de 11 august a.c., în jurul orei 07.30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Dorobanților.

Conducătorul unui autobuz al Societății de Transport București, care se deplasa pe Calea Dorobanților, a intrat in coliziune cu o autoutilitară aflată pe banda I de circulație, iar în urma impactului, aceasta a fost proiectată într-un alt autovehicul parcat în zonă. 

 

 

În urma accidentului de circulație, a rezultat rănirea conducătorului autobuzului, dar și a unui număr de trei călători din acesta. Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. 

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, a transmis Brigada de Poliție Rutieră București.

Sursa Foto: Infotrafic

Citește și: FOTO Un autobuz STB, străpuns de șina de tramvai pe care circula. Fierul a intrat în cabină

Accidente STB în 2023. Un șofer nu și-a dat seama că a lovit un om

Acesta nu este singurul accident din acest an în care a fost implicat un autovehicul STB. 

Iar în primele șase luni ale anului 2023 acestea au fost implicate peste 1.000 de accidente, iar în aproape 360 dintre acestea vina a aparținut angajaților STB, conform unui raport al companiei de transport, transmis la solicitarea Newsweek.

Anul acesta, în luna mai, două tramvaie Imperio de pe linia 25 s-au lovit la ieşirea din depoul Militari.

În luna iunie, un alt tramvai Imperio a deraiat pe linia 25, într-o curbă pe Șoseaua Giurgiului, din sudul Bucureștiului.. Iar acestea sunt câteva dintre incidentele din acest an.

Citește și: Accident bizar în București în ziua de Paște. Șoferul autobuzului STB nu a știut până a fost oprit

În aprilie 2023, un șofer STB care conducea un autobuz pe linia 335, în București, a accidentat mortal un pieton. A continuat să meargă pe traseu kilometri întregi până să fie oprit de polițiști. Accidentul s-a produs în stația Constantin Brâncuși, din București.

Șoferul de autobuz le-a declarat polițiștilor care l-au oprit în zona Arcului de Triumf că nu și-a dat seama că a lovit un pieton. STB a transmis că șoferul nu va mai conduce până când nu se vor termina cercetările.

Potrivit companiei, șoferul avea experiență, fiind angajat din 1995.

Un alt accident de autobuz s-a produs în luna martie a acestui an, în București, în intersecția Titan. Autobuzul a lovit un pieton.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te