VIDEO Tupeul unui deputat PSD. A greșit în trafic și a amenințat un polițist: „Am eu grijă de tine!“

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 07.01.2020 - 11:53
FOTO: Facebook/Bogdan Bănică

Deputatul PSD Ilie-Răzvan Rotaru, din judeţul Botoşani, şi-a oprit maşina neregulamentar în parcarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din judeţul Suceava. Parlamentarul și-a ieșit din fire când un poliţist i-a cerut să își mute mașina și l-a amenințat pe agent.

SHARE

Polițistul criminalist sucevean Bogdan Bănică a scris pe pagina sa de Facebook că incidentul provocat de deputatul Ilie-Răzvan Rotaru s-a produs în seara zilei de 31 decembrie 2019.

Poliţistul a arătat că deputatul şi-a parcat maşina în mod neregulamentar în apropierea aerogării. Conform acestuia, un alt polițist, care lucrează la aeroport, s-a apropiat de maşina parlamentarului şi i-a cerut acestuia, aflat la volanul automobilului, să elibereze zona.

„Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal...”, i-a spus polițistul parlamentarului PSD. „Pe principiul "pe mine mă vezi, pe ăla nu", conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: - Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată.

Dragă domnule deputat ROTARU "gropitză în bărbitză", ca să fii un cocalar veritabil nu e suficient să ai lanţ de aur la gât şi să te cerţi cu un poliţist ce îşi face meseria. Îţi mai trebuie pantofi albi, ghiul pe deş't, şapcă firmată şi geacă de piele cu ţinte. E drept, poate le aveai în portbagaj, nu cunosc...”, a scris polițistul Bogdan Bănică, pe Facebook.

Conform acestuia, deputatul l-ar fi ameninţat şi înjurat pe poliţist. Momentul n-a fost filmat, dar Bănică susţine că poate fi probat cu martori. „La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probează cu martori, deputatul (...) mai şi ameninţă poliţistul: "ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în curul gol, am eu grijă de tine". Apoi îl trimite în zona ruşinoasă a maică-sii. Deputat dă valoare, deh...”, a mai scris criminalistul. Conform criminalistului Bănică, politicianul s-a ales cu o plângere penală pentru ameninţare/ultraj.

Şoferul a primit o amendă de 2.240 de lei pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

”La mai mare, boss, felicitări pentru cum respecţi legile ţării pe care şi tu (paradoxal) le-ai votat. Dacă nu erai deputat aş fi zis că eşti un tupeist nemernic, un exemplu de frustrare şi nesimţire ordinară. Dar din păcate eşti deputat”, a mai scrisBogdan Bănică, pe contul său de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te