VIDEO Momentul în care un BMW „pilotat” de un puști zboară într-o casă. I-au sărit motorul și roțile

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 06.01.2023 - 12:29

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional! A apărut prima înregistrare a teribilului accident de la Lancrăm, din 1 ianuarie, în care o limuzină BMW „pilotată” de un tânăr de 19 ani într-o întrecere de ocazie pe DN1 a zburat pe acoperișul unei case.

SHARE

În mediul online a apărut un video ce surprinde accidentul de pe DN1, localitatea Lancrăm, imediat după ce BMW-ul a „decolat” și a lovit acoperișul unei case. 

Un martor aflat la fața locului a filmat ceea ce s-a întâmplat înainte de sosirea echipajelor de salvare. În imagini se poate vedea BMW-ul făcut praf, căruia i-au sărit motorul și roțile în urma impactului violent la zeci de metri distanță, un SUV Hyundai parcat care a fost și el lovit, precum și o parte a acoperișului avariat. 

Citește și: Moartea suspectă a unui fost premier de republică sovietică. Era prieten cu Medvedev

De asemenea, se mai poate observa cum localnicii ieșeau din case, speriați de zgomotul puternic produs de impactul dintre mașină și acoperișul casei.

BMW-ul a zburat la propriu în acoperișul unei case. Niciunul dintre cei 4 ocupanți ai limuzinei nu a fost grav rănit

Un grav accident rutier s-a petrecut în prima zi din anul 2023, pe strada principală din localitatea Lancrăm (DN 1). Un autoturism, marca BMW, condus de un tânăr de 19 ani, a zburat la propriu în acoperișul unei locuințe, iar apoi, după impactul cu solul, s-a făcut praf.

Impactul a fost atât de puternic încât motorul a sărit la peste 25 de metri, iar piesele din autoturism s-au împrăștiat pe toată strada. Martori oculari au declarat că mașina ar fi avut o viteză foarte mare la momentul în care șoferul ar fi pierdut controlul volanului și că BMW-ul ar fi fost angajat într-o cursă cu altă mașină.

Citește și: VIDEO BMW prezintă vehiculul viitorului la CES. Schwarzenegger vorbește despre emoția mașinilor

Nimeni nu a fost rănit grav, deși accidentul putea avea urmări tragice, atât pentru cei din mașină, cât și pentru locuitorii de pe stradă, care puteau fi victime.

În mașina respectivă se aflau patru persoane, trei minori și tânărul de 19 ani de la volan. Toți patru au scăpat cu viață, dar cu multiple contuzii.

Șoferul a scăpat mașina de sub control, a intrat pe contrasens și a început să meargă pe trotuarul de pe lângă case, pe jos fiind vizibile mai multe urme de frecare. La un moment dat, mașina a lovit o bordură și a zburat într-o casă, ”cu ajutorul” unui autoturism parcat în fața porții.

După ce a lovit colțul casei și al acoperișului, mașina s-a învârtit în aer și a căzut pe asfalt. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul a fost proiectat din mașină, la peste 25 de metri, iar piese din autoturism au fost împrăștiate pe toată strada.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te