Un tânăr și-a speriat vecinii după ce a început să se roage cu voce tare. A fost dus la spital

DE Daniel Toșa | Actualizat: 21.03.2023 - 11:52
Un tânăr și-a speriat vecinii după ce a început să roage cu voce tare. A fost dus la spital - Profimedia Images - Caracter ilustrativ

Un tânăr luat acasă din milă de un vasluian și-a speriat de moarte vecinii după ce a început să se roage cu o voce mult prea tare în timp ce mergea pe stradă.

SHARE

Un bărbat din Roșiori, județul Vaslui, proaspăt externat și luat acasă de un localnic de la un spital de Psihiatrie a semănat spaimă în comună după ce a început să urle niște  rugăciuni bisericești pe stradă.

Un tânăr și-a speriat vecinii după ce a început să roage cu voce tare. A fost dus la Psihiatrie

Bărbatul fusese duminică la biserica din sat, cunoscut fiind faptul că este credincios, iar apoi acesta a început să se roage pe drum cu voce mult prea tare, fapt ce i-a speriat pe localnici. O persoană a sunat la 112, după ambulanță, iar un echipaj SAJ l-a preluat și l-a dus la spital.

 Localnicul care l-a găzduit pe bărbat spune că acesta era cunoscut în zona cu probleme psihice și din această cauză vecinii s-au speriat. Mai mult, gazda susține că tânărul era agresiv, deși avrea un ordin de restricție după un scandal provocat în familia sa.

Citește și: UE anunță că trimite în Ucraina un milion de proiectile de artilerie. Xi Jinping este la Moscova

„Cred că după slujba de la biserica din satul Tăbălăiești, comuna Bunești Averești, unde el a fost prezent, a fost servit cu vreun pahar două de vin, de pomană. Și s-a îmbătat.

Nu trebuia să i se dea băutură, că știa lumea că nu are voie să consume. Fiind mai întuneric, până să ajungă acasă la mine, a început pe drum să se roage cu voce mai tare, mai puternică, iar unele persoane s-au speriat. El doar spunea rugăciuni, dar oamenii știind că are probleme psihice, s-au temut.

Nu era agresiv, dar a fost nevoie totuși să îl preia Ambulanța”, a precizat Constantin Iftene, localnicul care l-a găzduit.

Citește și: VIDEO Pe Putin nu l-au ținut picioarele la întâlnirea cu Xi Jinping. Cum și-a mascat tremuratul

El a explicat că tânărul cu probleme nu are un domiciliu și dacă spitalul îl va externa acesta va ajunge pe stradă unde poate deveni victima abuzurilor.

Mai mult, acesta s-ar fi dus în Marea Britanie să câștige un ban, dar a căzut în patima drogurilor și a ajuns să doarmă pe străzi.

Autoritățile britanice l-au preluat și l-au trimis forțat acasă în România. Aici însă nu și-a revenit fizic, comportamentul său fiind unul confuz. 

La momentul actula, tânărul cu probleme nu prea vorbește cu oamenii nici chiar atunci când merge cu ziua la treabă, stă retras, fiind văzut adesea stând singur, în genunchi, lângă o troiță la care se roagă minute în șir.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te