Un șofer român de TIR s-a întalnit cu "Îngerul Dulce" care a venit cu iubitul și l-a curentat

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 01.07.2023 - 15:19
Îngerul Dulce a venit la întâlnire cu iubitul ei și cu încă un prieten Foto: EL Periodico de Aragon

Un șofer român de TIR și-a dat întânire cu "Îngerul Dulce", o femeie din Venezuel care cucerise pe internet trimițându-i poze provocatoare. Când s-au văzut, românul a avut o surpriză. Acum, "Îngerul Dulce" spune că ea e victima.

SHARE

Un tirist român a fost ademenit cu poze provocatoare și mesaje de Hedangelin Candy Arrieta, cunoscută sub numele de „Îngerul Dulce”, o femeie din Venezuela de 36 de ani, Zaragoza, Spania.

Doar că „Îngerul dulce” a apărut la întâlnire împreună cu iubitul ei și încă un prieten.

Un șofer român de TIR s-a întalnit cu "Îngerul Dulce" care a venit cu iubitul și l-a curentat

Aceștia l-au curentat pe șoferul român cu electroșocul, apoi l-au legat de mâini și de picioare și l-au aruncat într-o remorcă.  

Cei trei i-au furat românului mașina personală, telefonul mobil și 55 de euro. 

Românul nu a fost singura victimă. Au lovit un om de afaceri cu cheia franceză

A doua zi, „îngerul dulce” a sedus un om de afaceri în vârstă de 58 de ani, din Tudela, Navarra, divorțat, pe care l-a atras trimițându-i mesaje de genul „îmi plac cei maturi” și fotografii intime. Ajuns la locul întâlnirii, Candy și iubitul ei l-au lovit în cap cu o cheie franceză, i-au fracturat tibia, l-au legat, l-au băgat în portbagajul unei mașini și i-au luat cardul de credit amenințându-l cu o armă. 

Citește și: Ce a pățit un polițist care i-a spus unui prieten unde sunt amplasate radarele pe autostradă

A treia victimă a Îngerului Dulce, îngropată de vie

Omul de afaceri José Antonio Delgado, în vârstă de 54 de ani, divorțat, și-a dat și el întâlnire cu Candy, după ce a contactat-o prin rețeaua Badoo.

Citește și: Polițist de frontieră trimis în judecată de DNA pentru că ar fi trimis „informații sensibile” presei

În cazul său, când a sosit pentru întâlnire, femeia și partenerul ei l-au „atacat sălbatic” cu „intenția evidentă de a-l ucide, până când l-au considerat mort”.

L-au legat „pentru a-i elimina posibilitatea de a se apăra” și chiar „l-au îngropat de viu” întrucât era „într-o stare de agonie”. Toate acestea pentru a fura 1.500 de euro și un Mercedes de ultimă generație pe care ulterior l-au vândut online cu 10.000 de euro.

Citește și: Fotbaliști care au devenit interlopi: Faraonu de la Madrid, Claudiu Răducanu, Ochi și Gemaru

Îngeul Dulce și partenerul ei dau vina unul pe altul

Pe parcursul procesului, „Îngerul Dulce” şi partenerul ei şi-au schimbat radical strategia. Dacă într-un proces pentru tâlhărie şi agresiune asupra uneia dintre victime au refuzat să vorbească, într-un alt proces au negat toate acuzaţiile aduse lor.

Acum, la ultimul proces în care sunt acuzaţi de uciderea lui José Antonio Delgado, fiecare a ales să arate cu degetul spre celălalt. Mai mult, au mers până acolo încât s-au prezentat chiar drept victime în faţa juriului care le va decide soarta. „Îngerul Dulce” s-a întors împotriva partenerului ei, Mohamed Achraf și a spus că a fost abuzată de acesta. 

Femeia a spus „o poveste de groază” în care ar fi implicați doi dominicani necunoscuți – despre care nu a dat nume sau alte detalii – presupuși prieteni ai lui Achraf.

Ea a spus că cei trei, dar mai ales partenerul său, au bătut-o și au legat-o cu un cablu și au adormit-o cu pastile până să se întâlnească ea cu bărbații, desigur. Apoi au eliberat-o, a spus ea, și a făcut ce i-au spus ei. Ulterior au închis-o din nou în depozitul lui Pedrola unde locuia cu Achraf. 

Parchetul provincial Zaragoza a cerut 58 de ani și 9 luni de închisoare pentru femeie și partenerul ei pentru infracțiunile de crimă, detenție ilegală, jaf cu violență și răniri, deținere ilegală de arme, apartenență la un grup infracțional și tentativă de extorcare, conform documentului prezentat la Judecătoria Zaragoza, informează laopiniondemurcia.es.

Hedangelin Candy Arrieta și prietenul ei, Mohamed Achraf, au fost, în final, condamnați la câte 34 de ani de închisoare. 

În cazul lui José Antonio Delgado, informaticianul în vârstă de 54 de ani din Biscaia, care a călătorit din Guecho la Luceni pe 6 septembrie 2019 pentru a avea o aventură cu ea, a spus că Achraf și prietenii lui au fost cei care i-au creat profilul pe Badoo. 

„Ei au fost cei care i-au înșelat pe acești bărbați. Nu am vorbit niciodată pe Badoo. Achraf m-a obligat să-i dau parola de Facebook. Mi-au luat telefonul mobil. M-au forțat să stau pe un drum.

Mi-au spus: ”Omul urmează să sosească și o să luăm mașina. Doi dintre ei au rămas cu bărbatul în mașină și m-au dus înapoi la depozit”, a spus ea în fața magistraților.

Mohamed Achraf, în vârstă de 40 de ani, a ascultat impasibil toate aceste declarații și altele. Dar când i-a venit rândul, nu s-a oprit: „Când l-a omorât pe bărbat, a rămas și ea rece și liniștită. Într-o zi ne-am certat și mi-a fost teamă că o să-mi facă ceva în timp ce dormeam, i-am spus: dacă tu o să mă omori, fă așa cum ai făcut cu ăla bătrân”, a spus inculpatul referitor la Delgado. 

„Mergeam pe ideea de a o salva, dar, după ce am ascultat-o, să lăsăm ca fiecare să-și ispășească pedeapsa: ea l-a ucis”.

Mohamed Achraf a indicat că până acum nu a vorbit pentru că a vrut să o protejeze. Dar, auzind tot ce a spus femeia, a spus: „am făcut-o de bunăvoie pentru ea. Ea este partenera mea, trebuia să o salvez și aveam de gând să o protejez”, a spus el.

Inculpatul a insistat că este o minciună că a răpit-o sau că a maltratat-o: „S-a dus singură în oraș (la Pedrola), agăța bărbați și apoi îi aducea acasă”.

Achraf s-a prezentat și el ca o victimă: „Deja făcea asta în Venezuela. A trăit din bărbații din 'Badoo'”. El a subliniat că inculpata a fost cea care l-a ucis. Cu toate acestea, în mod confuz, el a recunoscut că a participat cel puțin și la transportul sau îngroparea lui José Antonio Delgado.

De altfel, anchetatorii au localizat locul unde a fost îngropat urmărind semnalele GPS ale brățării electronice pe care o purta pentru maltratarea fostei sale soții. Dar s-a răzgândit, a încetat să mai vorbească și a subliniat că avocatul său, Carmen Sánchez, va explica asta. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te