Interlopul Alex Stoica, către mafiotul albanez care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul: Stați parcați

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 30.07.2021 - 18:04
Interlopul Alex Stoica, către mafiotul albanez, Fabio Dushku, care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul: Stați parcați Foto: Facebook

Fabio Dushku, un mafiot albanez condamnat pe viață pentru crimă și terorism în Grecia i-a spus lui Tzancă Uraganul că il va face să nu mia iasă din casă dacă nu-i cere scuze lui Dani Mocanu. Intelopul Alex Stoica i-a transmis albanezului că o să ia "na-na" dcă vine în România.

SHARE

Conflictul dintre maneliștii Tzancă Uraganul și Dani Mocanu a declanșat un adevărat război între mafia albaneză și clanurile din România.

Citește și: Florin Salam, odă pentru Anaser Duduianu, interlopul fugit din țară după denunțul manelistului

Fabio Dushku (36 de ani) este condamnat la închisoare pe viață în Grecia, pentru o serie de crime petrecute în perioada 2007-2008. Cât timp a fost în închisoare, el a fost acuzat că plănuia alături de alte 40 de persoane să arunce în aer penitenciarul în care locuia și astfel să evadeze. De asemenea, presa din Abania a scris că Dushku avea în plan să arunce în aer și mânăstirile de la Muntele Athos.

Citește și: Conflictul Ana Maria Popescu-Novak: „Nu înțeleg de ce s-a supărat, că ia 80.000 de euro de la stat”

Asasinul albanez s-a împrietenit din pușcărie cu Dani Mocanu care i-a și dedicat melodia Asasin 2.

Dushku a interevenit în urmă cu câteva zile în conflictul dintre Tzancă și Mocanu și i-a transmis primului, într-o română stricată că își va trimite frații în România după el dacă nu îi cere scuze prietenului său, Dani, pe care l-ar fi jignit.

”O să te fac eu, Albanezu, să nu ieși din casa ta din România. Să nu mai ieși din România niciodată. Să nu cânți nici în Europa, nici în Grecia, nicăieri. Stai în banca ta, închide gura, dacă nu o să ți-o închid eu cu frații mei. Ai grijă ce faci. Dacă te-ai pus cu Dani Mocanu, ai probleme cu toți albanezii din Europa. Și noi nu știm să te batem, noi știm să te f..., să-ți facem ce vezi tu pe la televizor, în filme, dar nu alea de acțiune ci la filme horror”, a spus Fabio Dushku.

Interlopul Alex Stoica, către mafiotul albanez care l-a amenințat pe Tzancă Uraganul: Stați parcați

Interlopul Alex Stoica, aflat și el într-o închisoare, dar în SUA, i-a dat o replică albanezului, căruia i-a transmis că România nu e sat fără câini. 

”A apărut un video cu un băiat, Albanezu. Nu-l cunosc pe băiatul respectiv și nici nu caut vreun subiect cu el sau să creez vreun scandal. Eu vreau să zic doar atât: ăștia care nu sunteți de pe la noi de prin România, vedeți-vă de treaba voastră, fiți băieți cuminți. Voi sunteți șmecheri la voi, acolo. Într-adevăr, noi știm să respectăm. Un șmecher este șmecher oriunde. Dar să veniți voi de pe unde veniți... că poate Tzancă sau Dani Mocanu au și ei cumetri, au fini, au o familie și mulți dintre ei nu sunt lăutari, sunt și ei mafioți. Să vii tu la noi, în România, să-l ameninți tu pe Tzancă că nu mai iese, că faci tu cu frații tăi... Să-ți dea Dumnezeu sănătate și ție și la frații tăi, dar ce crezi: n-o să faci tu nimic aici, la noi acasă. 
Vedeți-vă de treaba voastră și cu Tzancă și cu Dani Mocanu, stați parcați, băi provincialilor. Sunteți nebuni, voi nu știți că la noi e barieră? Ce să-i faceți voi lui Tzancă sau lui Dani Mocanu? Nu vă e rușine?

Ai băut două pălinci, cumetre, și-a dat câteva d-astea pe Facebook anumite persoane: «fratele meu, puterea mea» și deja vă vedeți mafioți. Băi nebunilor, aici e România, sunteți nebuni la cap? Ce aveți, mă? Tzancă e așa, de capul lui? Sau oricare lăutar, voi aveți impresia că sunt singuri, nu au și ei familii, cumetri, fini?”, a declarat Alex Stoica, aflat în prezent într-un penitenciar din Statele Unite pentru fraudă, conform wowbiz.ro .

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te