Un îndrăgit cântăreț internațional, în stare gravă la spital după ce a fost împușcat. Cum se simte?

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 22.04.2024 - 15:43
Un îndrăgit cântăreț internațional, în stare gravă la spital după ce a fost împușcat. Cum se simte? - Foto: Instagram Kendji Girac

Un îndrăgit cântăreț internațional, în stare gravă la spital după ce a fost împușcat. Cum se simte? Cum a ajuns în această situație și ce spun medicii?

SHARE

Un îndrăgit cântăreț internațional, în stare gravă la spital după ce a fost împușcat. Cum se simte? Cum a ajuns în această situație și ce spun medicii?

La spital în stare gravă după ce a fost împușcat 

Cântăreţul de succes francez Kendji Girac a fost împuşcat grav în piept luni dimineaţă şi spitalizat la Bordeaux (sud-vest) într-un caz ale cărui circumstanţe exacte nu sunt cunoscute încă.

Citește și: Un cuplu de spioni ruși, expulzat din Bulgaria. Ce misiuni avea de executat în UE?

În jurul orei 05:30 (03:30 GMT), jandarmii au fost chemaţi la o comunitate de nomazi din Biscarrosse (departamentul Landes), pe coasta atlantică, pentru un bărbat rănit grav prin împuşcare.

Victima, Kendji Girac, a fost transportată cu maşina la Bordeaux, la o oră distanţă.

Surse apropiate anchetei şi serviciul de pompieri din Landes au precizat că viaţa acestuia nu a fost pusă niciun moment în pericol, contrar unor informaţii iniţiale.

Cântăreţul era conştient atunci când a fost transportat, potrivit pompierilor, care au precizat că acesta a suferit "o rană gravă".

În acest stadiu, nicio pistă nu a fost exclusă, a declarat o sursă apropiată investigaţiilor, fără a oferi detalii despre circumstanţele evenimentului.

O anchetă a fost deschisă, a adăugat această sursă.

Parchetul din Mont-de-Marsan, capitala departamentului Landes, a precizat că nu poate furniza pentru moment nicio informaţie despre acest caz, lăsând să se înţeleagă că este posibil ca un comunicat să fie difuzat mai târziu în cursul zilei.

Kendji Girac se afla la Biscarrosse de mai multe zile, a declarat o sursă apropiată primăriei.

„Faptele s-au petrecut în cadrul comunităţii de nomazi, într-o tabără”, a precizat aceasta.

Originar din Périgueux (sud-vestul Franţei), Kendji Maillé, pe numele său adevărat, s-a născut în urmă cu 27 de ani într-o familie de romi catalani.

Citește și: Ce a făcut o româncă din Elveția cu paracetamolul? A fost condamnată la 10 ani de închisoare

A devenit celebru „un pic din întâmplare”, după spusele sale, după ce în august 2013 unchiul său a făcut public un video în care el interpretează la chitară hitul lui Gims, „Bella”.

Kendji Girac a ajuns să câştige emisiunea The Voice în 2014 şi să vândă milioane de discuri, în principal graţie hiturilor sale „Color Gitano” sau „Andalouse”, văzute de sute de milioane de ori pe YouTube.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te