Touroperator-ul Mouzenidis Travel Greece și-a suspendat activitatea. Zeci de turiști români afectați

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 18.06.2021 - 17:58
Autocare Mouzenidis Travel Greece. / Foto: gtp.gr

Mouzenidis Travel Greece, un important touroperator din Grecia, a anunțat că, din 18 iunie și până pe 26 iunie, își suspendă prestarea serviciilor turistice contractate. Pe pagina de Facebook Forum Grecia, mai mulți turiști români se plâng că au vacanțe plătite și nu pot pleca.

SHARE

Pe site-ul touroperator-ului este afișat un anunț potrivit căruia touroperatorul își suspendă activitatea temporar. Compania își anunță clienții care aveau cumpărate sejururi în acestă perioadă că își pot reprograma vacanțele în septembrie sau chiar în 2022, informează HotNews.ro.

Citește și: FOTO Un ciclon extratropical, format deasupra Mării Negre, amenință România. Bulgaria, luată de ape

”Din cauza măsurilor restrictive de acordare a licențelor în ceea ce privește piețele est-europene de peste un an, compania Mouzenidis Travel Grecia anunță că temporar, pentru perioada 18 iunie 2021 și până la 26 iunie 2021, nu își va furniza serviciile pentru pachetele și programele turistice rezervate destinației Grecia. Compania va reveni cu noi anunțuri despre reorganizarea programului său operațional pentru sezonul de vară curent.

Întotdeauna în deplină loialitate față de clienții noștrii (...), oferim transferul rezervărilor menționate în perioada de mai sus pentru perioada de după 1 septembrie sau pentru sezonul de vară următor, cu același preț și servicii aditionale”, scrie pe site-ul companiei.

Citește și: Politicienii polonezi, victime ale unui atac cibernetic de proporții. Sursa atacurilor: Rusia

Biroul din România al Mouzenidis Travel Greece are sediul în Cluj. Un reprezentant al acestuia a declarat pentru HotNews.ro că biroul nu face parte, de fapt, din grupul elen Mouzenidis, și are doar contract de consultanță cu acesta.

Joi, la 11.40, biroul din România a fost anunțat de către partenerul elen despre suspendarea serviciilor, aceștia anunțand că vor reveni cu informații.

Vineri, urma să plece în Grecia un charter cu turiști români care au plătit sejururi prin companie, dar biroul din Cluj i-a anunțat despre suspendarea operațiunilor.

Vineri, biroul din Cluj a renunțat la contractul cu firma elenă, a mai precizat sursa citată.

Citește mai mult pe HotNews.ro

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.