#TeleormanLeaks: Poliția din Teleorman a pornit după jurnaliștii Rise Project

DE Adelina Sahlean | Actualizat: 11.12.2018 - 19:56
Valentin Dumitrașcu, șeful IPJ Teleorman, este partener de vânătoare cu Dragnea. Captură video Rise Project

Directorul Tel Drum, Petre Pitiș, a somat jurnaliștii Rise Project să dezvăluie modalitatea în care au intrat în posesia celebrei valize. Plângerea penală le-a fost adusă la cunoștință chiar de șefii poliției din Teleorman.

SHARE

Poliția din Teleroman, printr-un document oficial semnat de comandantul și șeful de la investigații criminale, le cere jurnaliștilor de la Rise Project să-și dezvăluie sursele, comunicându-le că au în lucru un dosar penal deschis în urma plângerii directorului Tel Drum. 

„După miliția datelor personale, ne caută și poliția din Teleorman. Cu aceleași griji: sursele noastre și arhiva #TeleormanLeaks. Petre Pitiș, directorul Tel Drum, a făcut plângerea, iar comisarul Valentin Dumitrașcu, șeful IPJ Teleorman, a trecut la fapte. Sunt prieteni. Ambii au mers la vânătoare cu Liviu Dragnea de nenumărate ori, semnând frecvent registrele grupării și distrându-se printre cadavre în efectiv complet cu baronii PSD. Vă mulțumim că ne urmăriți. Continuăm”, au anunțat jurnaliștii Rise Project. 

Jurnaliștilor li se cere să-și dezvăluie sursele și să spună dacă au predat vreunei autorități documentele. 

„La această unitate de poliție se află în lucru dosarul penal cu numărul de mai sus, privind sesizarea numitului Petre Pitiș, director al S.C. Teldrum S.A. din care rezultă faptul că un localnic a găsit într-o zonă rurală a județului Teleorman o valiză conținând hard-disk, o tabletă, un stick usb și alte documente, având legătură cu societatea mai sus menționată, bunuri care au fost predate organizației dumneavoastră. Ulterior, în spațiul public, au fost prezentate fotografii, filme, respectiv s-a afirmat că aceste dispozitive ar aparține S.C. Teldum S.A. Tot în spațiul public, a fost prezentată informația că, într-o convorbire publicată pe siteul ‘Riseproject‘, persoane din această organizație au afirmat vineri, 02.11.2018, că se află în posesia valizei de o săptămâna. Având în vedere cele mai sus menționate, va rugăm să ne comunicați în cel mai scurt timp posibil: -data la care ați intrat în posesia bunurilor respective, cu descrierea acestora; -identitatea persoanei care v-a predat bunurile; -dacă bunurile au fost predate autorităților, cu specificarea identității autorității către care s-au predat și data la care s-au predat; -alte detalii care au legătură cu cele mai sus menționate”, se arată în document. 


Documentul este semnat de Comisarul def de politie Dumitrașcu Valentin, șeful Inspectoratului de Politie Teleorman, și comisarul-șef de politie Copăceanu Geani, șeful Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Teleorman.

Citește și RISE PROJECT: Liviu Dragnea, la vânătoare cu lideri PSD şi persoane din conducerea Tel Drum

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te