Star din filmul Fast and Furious, „îndrăgostit” de manelistul Narcis de la Bărbulești. E ca Beyonce

DE Alex Darvari | 16.01.2023 - 21:38
Tyrese Gibson,, alături de Vin Diesel - Foto: syfy.com

Un videoclip în care interpretul de manele Narcis de la Bărbulești cânta la o nuntă din România a ajuns rapid viral peste Ocean. După ce o vedetă dintr-un film de acțiune a postat-o pe rețelel de socializare a devenit virală.

SHARE

Tyrese Gibson, actorul din SUA renumit pentru rolul lui Roman Pearce din “The Fast and the Furious”, a publicat video-ul pe pagina sa de Instagram la sfârșitul lunii decembrie 2022. Un val de comentarii de apreciere pentru manelistul român au fost postate în secțiunea de comentarii atunci, dar viralizarea videoclipului nu s-a oprit pe contul de Instagram al lui Gibson. 

„Omg, nu pot să cred asta [dacă îl cunoașteți, vă rog să îl etichetați. Dumnezeule, VREAU SA AUD MAI MULT VOCEA DVS. Mulțumesc mamei @kimburrelllove pentru că mi-a trimis asta, whoa whoa whoa!”, este mesajul pe care actorul l-a postat în descrierea videoclipului, scrie info-sud-est.ro. 

Reacțiile au venit într-un ritm neașteptat după ce actorul de la Hollywood a publicat videoclipul pe pagina sa de Instagram, iar fanii săi au apreciat timbrul vocal al românului.

Artistul român, comparat cu Beyonce


Mai mulți TikTokeri au postat reacții la interpretarea lui Narcis de la Bărbulești. Toți se declară ”uimiți de timbrul vocal” și de felul în care acesta ”atinge note”. Comentariile la fiecare TikTok în care acest videoclip este postat sunt apreciative si laudative.

„Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta” – este comentariul unui internaut publicat la una dintre reacțiile Briannei Ashleigh la videoclip.

„Narcis îți aduce lacrimi în ochi, divin!” – a comentat altcineva.

„Vocea lui mă trimite într-un loc liniștit” – se mai arată în secțiunea de comentarii.

Sute de comentarii în care străinii se declară ”emoționați si uimiți” de vocea lui Narcis de la Bărbulești au apărut la videoclipurile virale cu interpretarea acestuia. 

SUA nu sunt la primul episod cu manelele românești


Mutarea lui Costi Ioniță în America cu aproape un deceniu în urmă a fost probabil un factor foarte important pentru schimbarea influențelor în cultura muzicală de peste Ocean. 

Colaborarea cu artiștii Faydee, Shaggy și Mohombi, rezultată în melodia ”Habibi”, compusă de Costi Ioniță a reprezentat începutul „manelizării” Americii, în urmă cu 8 ani. Videoclipul a strâns pe canalul „Forzza Music” 221 de milioane de vizualizări, adică de unsprezece ori populația României.

Artistul român a fost difuzat la radiourile americane, a apărut în emisiuni cunoscute în toată lumea și s-a întâlnit cu cei mai cunoscuți artiști de pe glob. De menționat faptul că producătorul constănțean a fost nominalizat chiar și la premiile Grammy pentru albumul lui Shaggy, „Summer in Kingston”, prezent în categoria „Cel mai bun album raggae”. Două piese compuse de pe acest album au fost compuse de Costi Ioniță – „Dame” si „Fired Up”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te