Soțul polițistei care îl înșela cu șeful de post a băgat divorț. Ce pretenții financiare are

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 03.05.2023 - 11:40
Polițista și-a înșelat soțul în postul de Poliție Foto: Argesul.ro

Soțul polițistei surprinsă în brațele șefului de post a cerut divorțul. Femeia ar putea rămâne fără custodia copilului din cauza acestei relații extraconjugale.

SHARE

Bărbatul care și-a surprins soția în brațele șefului de post din localitatea argeșeană Schitu Golești a cerut divorțul.

Mai mult, soțul înșelat a cerut custodia copilului dar și pensie alimentară.

Soțul polițistei care îl înșela cu șeful de post, cere divorțul. Femeia poate pierde copilul

Soțul polițistei care avea o relație cu șeful de post din Schitu Golești a cerut divorțul, dar și custodia copilului de doi ani, vrând și pensie alimentară.

Protagoniști scandalului sexual de la Poliție sunt Alexandru G., şeful de post din Schitu Goleşti, care este şi preşedinte al filialei argeşene al Sindicatului Europol, şi o colegă de serviciu revenită de două săptămâni la lucru din concediul de creştere copil.

S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, când cei doi agenţi au ieşit din schimbul al doilea. După ora 22, aceştia s-au retras în sediul subunităţii şi au încuiat uşa.

Citește și: VIDEO Agentă de poliție, filmată de soțul ei când se săruta cu șeful de post. A chemat mascații

Cel care i-a prins este chiar soţul femeii, care bănuia că nevasta îl înşeală cu şeful ei. Aşa se face că, în noaptea precizată, acesta i-ar fi urmărit şi i-ar fi văzut întreţinând relaţii intime chiar în sediul postului. Bărbatul încornorat a încercat să intre peste ei, dar nu a reușit fiindcă ușa era încuiată.

Au fost chemați mascații

Ulterior, în spațiul public au apărut și imagini video, filmate de soțul înșelat prin geamul postului de poliție, în care șeful de post și agenta se aflau într-o ipostază intimă.

Denis B, soțul înșelat, este angajat al UM 01634 din Câmpulung, iar în timpul liber practică taximetria. Alexandru G, șeful postului de poliție din Schitu Golești, este și el căsătorit cu Roxana G, care este tot polițistă la IPJ Argeș. Și ei au, împreună, un copil minor, în vârstă de 8 ani, scrie Ziarul Argeșul .

În jurul orei 22.30 a sunat la 112 și a explicat ce se întâmplă, iar în scurt timp în zonă au apărut mai mulţi poliţişti. La locul incidentului a sosit mai întâi adjunctul şefului Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti care i-a cerut şefului de post să deschidă, dar degeaba.

Ulterior au venit atât adjunctul şefului Poliţiei Câmpulung, cât şi cel al poliţiei judeţene, însă cel în cauză tot nu a deschis uşa. În acest contaxt a fost nevoie de intervenţia mascaţilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, care au forţat uşa uşa postului.

Întrebaţi de ce au refuzat să deschidă, cei doi au precizat că nu au fost victime ale unei infracţiuni, însă s-au panicat şi s-au încuiat în sediul postului.

„Pentru clarificarea tuturor circumstanţelor şi luarea măsurilor legale care se impun, conducerea Poliţiei Argeş a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al poliţiei judeţene. Cu precizarea că este vorba despre o abatere disciplinară, rămâne de aflat la ce concluzii se va ajunge şi ce măsuri vor fi dispuse împotriva împricinaţilor.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te