Sora sexy-polițistei angajate în sistemul energetic, manichiuristă, șefă la Parking București

DE Valentin Mirică | Actualizat: 12.11.2021 - 23:58

Sora sexy-polițistei despre care presa a scris în iulie că a ajuns consilieră la o companie de stat din sectorul energetic a prins o sinecură bine plătită la Compania Municipală Parking București.

SHARE

La 7 octombrie, Andra Gabriela Paraschiv a fost numită provizoriu în consiliul de administrație al Companiei Municipale de Parking București. Remunerația membrilor consiliului de administrație al acestei companii este de 5.330 de lei, brut. 

Citește și: Cum i-a pedepsit Cîțu pe Bolojan și Birta: le-a tăiat banii de încălzire

Gabriela Paraschiv este sora deja celebrei Raluca Paraschiv Anton, o dansatoare din buric, cu atestat de make-up artist, care a fost angajată la compania de stat care întreține sistemul energetic. Raluca Paraschiv a lucrat 10 ani în poliție, unde tatăl ei, Toader Paraschiv, era unul dintre cei mai controversați lideri de sindicat. El a devenit celebru când l-a apărat pe Gabriel Oprea, după ce un agent din echipa de protecție a acestuia a murit într-un accident. „Nimeni nu l-a obligat pe agent să urce pe motocicletă!”, a spus, în 2015, Paraschiv-tatăl. Cât despre fiica acestuia, ea era dansatoare din buric încă din perioada în care era și polițistă. Pentru un dans, ea solicita 100 de euro conform unui anunț prin care își promova serviciile. Cu această pregătire profesională, Raluca Paraschiv Anton a fost angajată consilier al directorului companiei de stat SMART SA, care se ocupă de întreținerea rețelelor Translectrica. 

Și Gabriela Paraschiv a lucrat circa trei ani în ministerul de Interne, potrivit CV-ului de pe site-ul companiei de parking, companie subordonată Consiliului General al Municipiului București. 

Pe pagina de Facebook a Gabrielei Paraschiv - care, între timp, a modificat informațiile - scrie că lucrează la Creative Nails School, un studio de pus unghii false. Tot pe Facebook ea preciza că este angajată și la Academia de Make-up Raluca Paraschiv, sora ei. 

Gabriela Paraschiv a făcut dreptul la Bioterra și susține că, o vreme, ar fi fost consilier juridic.  

În CV-ul publicat pe site-ul companiei de parking, ea precizează că este competentă în „buna utilizare a rețelelor sociale”. 

Compania de parking are 188 de angajați (date din 2020) cu a căror salarii cheltuie 12,7 milioane de lei, din totalul de cheltuieli de 14,6 milioane de lei. 

Citește și: Carnavalul din Germania, inagurat de mii de oameni în pofida îngrijorărilor provocate de pandemie

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.