Șoferul atacator cu crosa de golf, pus sub control judiciar. Blonda, nedepistată

DE Elena Andrei | 23.06.2021 - 21:07
Atacatorul, sub control judiciar/Foto: captură video

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de șoferul unui BMW alb, care în seara zilei de duminică a blocat un automobil Logan și l-a agresat pe șoferul acestuia cu o crosă de golf.

SHARE

Acesta a fost reținut la 22.06 și este cercetat. Însoțitoarea, blonda care a lovit Loganul cu picioarele în oglindă și în portiera stânga-față, nu a fost încă depistată de polițiști.

„Duminică seară, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în București, pe Șoseaua Colentina, în dreptul benzinăriei Mol din proximitatea intersecției cu Șos. Fundeni, sector 2, pe fondul unui conflict spontan, a lovit persoana vătămată în mâna stângă cu un obiect contondent, respectiv o crosă de golf, provocându-i acestuia suferințe fizice, a distrus autoturismul persoanei vătămate marca Dacia Logan, căruia i-a avariat caroseria și i-a spart geamul de la portiera stângă -față, din dreptul șoferului,și a tulburat ordinea și liniștea publică”, se arată în comunicatul Parchetului.

Inculpatul a blocat cu autoturismul pe care îl conducea, marca BMW, banda a doua de circulație, sens de mers către orașul Voluntari, jud. Ilfov, pentru a opri autoturismul Dacia Logan condus de persoana vătămată, ocazie cu care a îngreunat și împiedicat circulația pe banda a doua a drumului public, aducând atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic.

Parchetul face precizarea că, raportat la limitele de pedeapsă ale infracțiunilor reținute în sarcina inculpatului, singurele măsuri preventive ce pot fi luate în cauză sunt reținerea, și, respectiv, controlul judiciar.

Incidentul s-a petrecut în Capitală, iar imaginile video au fost postate de sindicatului poliţiştilor Europol, care le-ar fi primit de la un participant la trafic, care a dorit să sprijine poliția să îi identifice pe autori.

Citește și

VIDEO În crose de golf să ne batem: șoferul unui BMW i-a dat o „lecție” unui Logan

VIDEO Bătăușul cu crosa de golf a fost reținut de polițiști

 


„În fapt, in seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București - Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, când în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit același autoturism cu piciorul.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta a fost audiat, dar și-a rezervat inițial dreptul de a formula plângere penală, plângere pe care a depus-o în seara următoare, 21.06.2021.

În urma investigațiilor a fost identificat și depistat bărbatul care a exercitat acte de violență asupra persoanei vătămate, dar și autoturismului acestuia. A fost audiat, fiind dispusă măsura reținerii.

Se continuă verificările pentru depistarea persoanei care îl însoțea și care, conform imaginilor, a lovit mașina cu piciorul. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, a transmis miercuri Poliția Capitalei.

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.