Șeful piețelor din Timișoara și-a adus „cucerirea” din București cu mașina de serviciu. Era urgență

DE Adrian Costin | Actualizat: 21.02.2021 - 21:40
Ioan Nasleu și Laura Aștileanu Foto: pressalert.ro

În plină stare de urgență, directorul de la Piețe SA, din Timișoara, Ioan Nasleu, a trimis mașina de serviciu, cu doi angajați, de la Timișoara la București pentru a o transporta în orașul pe pe Bega pe noua sa ”cucerire”. Angajații Au fost completat declarațiile cu date false.

SHARE

”Eram la serviciu și Nasleu m-a chemat și mi-a spus să merg la București, să-l iau și pe colegul meu Ghiță Iștoc și să mergem după o cunoștință de-a lui. Ulterior, am observat că nu era o cunoștință, s-au cunoscut pe internet. În notele contabile se vede dovada că am fost la București pentru că se vede după alimentări”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Marius Ștefoni. 

Citește și

Proxeneții români își plimbă prostituatele ca trupele de circ pentru a nu da de bănuit în Anglia

Declarații pe proprie răspundere cu date false

Pentru că autoritățile au limitat libertatea de mișcare și existau reguli stricte, au fost completate declarații pe proprie răspundere cu date false. În cazul lui Ștefoni, în documentul semnat de Ioan Nasleu, se susține că electricianul este de fapt ”șofer director non-stop (24/24 + 7/7)”, mașina folosită pentru deplasare fiind BMW-ul companiei, cu numărul de înmatriculare TM 18 HUC.

Ioan Nasleu a semnat ca director general o adeverință de angajator și pentru cea care trebuia adusă la Timișoara – Laura Aștileanu despre care a scris că este ”colaborator permanent al societății Piețe SA din Timișoara”, că deplasarea persoanei respective este esențială pentru activitatea organizației și nu poate fi organizată sub formă de telemuncă. La traseul deplasării s-a trecut ”București – sediul societății Piețe SA din Timișoara+deplasări profesionale – București”.

Citește și

VIDEO Conflict cu clanul Duduianu de la maneaua „Eu mă duc la pușcărie mai rău ca la cofetărie"

Drumuri între București, Timișoara, clinica de înfrumusețare și vila lui Nasleu

În seara zilei de 6 aprilie, cei doi angajați de la Piețe SA au plecat spre București, ajungând a doua zi dimineața să o preia pe Laura Aștileanu. ”Prima dată nu ne-a dat adresa exactă. De abia când am ajuns la locul unde ne-a dat share location de pe Google ne-a spus unde să venim exact. Vă dați seama că nu ne știa, era și o chestiune de încredere. Ne-a adus câte o cafea cu miere și am plecat imediat spre Timișoara. Când am ajuns am dus-o la vila lui Nasleu din zona Urseni”, a povestit Ștefoni.

A doua zi, în 8 aprilie 2020, tot cu mașina de la Piețe SA, Laura Aștileanu a fost dusă la o clinică de înfrumusețare din Timișoara după care din nou la vila directorului general de la Piețe. ”M-a sunat fata să mă duc să o iau dacă nu sun la Poliție. Era foarte disperată că s-au certat.  Ionuț era foarte beat, l-am luat beat de la serviciu și eu l-am dus acasă. Mi-a povestit și pe drum, când ne întorceam spre București, că a fost agresată verbal. Pe drum, Nasleu a sunat-o să se întoarcă, dar a refuzat și am dus-o acasă, în capitală”, a povestit angajatul.

“În cazul în care mi se întâmplă ceva sau îmi vor cauza dispariția, vă încredințez dumneavoastră̆, Domnule Preş̦edinte, să̆nătatea și viața fiului meu Florian, pentru că̆ nu vor putea să̆-i asigure nevoile, pentru că̆ mi-au luat deja tot ce aveam și mi-au distrus toate firmele”, spune interlopul Rechinu într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Mexicului.

Citește și

Interlopul Boncu se plânge în instanță: Nici reducere la cocaină nu aveam. O problemă de sănătate

Tupeu de mafiot

În aceeaşi scrisoare, Florian Tudor susţine că nu îi cunoaşte şi nu are nicio legătură cu niciunul dintre politicienii despre care s-a spus că ar fi avut rolul de a proteja reţeaua de romani în schimbul unor sume importante de bani.

Asta în timp ce mai mulți politicieni au recunoscut că îl știu pe mafiotul român, iar un lider de partid a și fost demis din această cauză.

Citește și

Cum a corupt interlopul oltean Rechinu politicieni și polițiști în Mexic. Lider de partid, demis

Laura Aștileanu, confirmă

Contactată de PRESSALERT.ro, Laura Aștileanu a confirmat faptul că a fost adusă la Timișoara cu BMW-ul de la Piețe SA și ”probabil erau doi domni”. Când am întrebat-o dacă a fost vreodată colaboratoare la Piețe SA a dat, de două ori, același răspuns – ”nu”, după care a închis telefonul, înainte de a o întreba de ce a trebuit să se ajungă la Timișoara. Semnarea de către cel care chefuia cu interlopii din gruparea Boncu a unei astfel de adeverințe care are date false, înseamnă. în pandemie, comiterea a două infracțiuni conform prevederilor standard ale documentului. Ioan Nasleu nu a răspuns până la ora redactării acestui material la solicitarea PRESSALERT.ro de a avea un punct de vedere pe acest subiect.
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te