S-au urcat pe capota mașinii și au început să amenințe cu arma trecătorii. S-a întâmplat în România

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 29.05.2024 - 12:03
A tras cu arma pe stradă Foto: Freepik.com (rol ilustrativ)

Atitudine de Vestul Sălbatic pe străzile din România. Doi bărbați s-au urcat pe capota unei mașini și au început să amenințe trecătorii cu o armă. Ghinionul lor a fost că i-au văzut doi jandarmi.

SHARE

Doi bărbați sunt cercetați de poliție după ce s-au urcat pe capota mașinii, în mers și au amenințat trecătorii cu o armă. Aceștia au fost văzuți de doi jandarmi aflați în timpul liber care au anunțat polițiștii. 

Arma a fost expertizată și s-a dovedit a fi una de jucărie. Poliția i-a amendat.

S-au urcat pe capota mașinii și au început să amenințe cu arma. S-a întâmplat în România

Scenele de groază s-au derulat pe străzile din Turnu Măgurele. 

”În data de 28 mai a.c. în jurul orelor 19.00, aflându-se în timpul liber, doi jandarmi, soț și soție, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman au observat un autovehicul aflat în mers, în municipiul Turnu Măgurele, pe plafonul căruia erau urcați doi bărbați, unul dintre ei având o armă de tip airsoft, pe care o îndrepta către cetățeni.

Citește și: Cum reușesc șoferii să scape de amendă chiar dacă circulă cu viteză? Poliția nu are ce să le facă

Având în vedere pericolul în care se aflau ceilalți participanți la trafic, colegii noștri au luat decizia de a nu-i pierde din raza vizuală, au apelat numărul unic de urgență 112 pentru a solicita sprijin și totodată au transmis detalii despre zona unde se deplasează.

Citește și: Ce amendă iei dacă mergi cu 10 km/h mai încet decât limita permisă. Mulți șoferi nici nu știu de ea

Când și-au dat seama că sunt urmăriți de colegii noștri, cei doi bărbați au fugit, dar au fost găsiți în scurt timp de polițiști și conduși la secție, în vederea sancționării conform prevederilor legale în vigoare”, transmite jandarmeria Română.

Cei doi au fost amendați cu 5.500 de lei

Poliția spune că cei doi bărbați au fost amendați, iar arma folosită era una de jucărie.

”Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, referitoare la doi bărbați aflați pe plafonul unui autoturism, în mers, la Turnu Măgurele, Compartimentul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 28 mai a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din municipiul Turnu Măgurele cu privire la faptul că un autoturism se deplasează prin oraș având un bărbat pe plafon.

În scurt timp, polițistii au reușit să identifice și să scoată din trafic autoturismul, fiind identificați cei doi bărbați, ocupanți ai acestuia, totodată stabilindu-se faptul că arma găsită asupra lor era de fapt de jucărie.

Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional potrivit OUG 195/2002 pentru că au pus în pericol siguranța participanților la trafic, inclusiv a lor, și Legii nr. 61/1991 pentru tulburarea ordinii și liniștii publice prin strigăte și larmă și amenințări cu acte de violență, valoarea sancțiunilor fiind de 5.500 de lei”, a transmis IPJ Teleorman.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te