Rănit în orgoliu, un bărbat și-a vrut cadourile înapoi de la fosta iubită. A mers să le fure

DE Octavia Constantinescu | 11.08.2023 - 16:38
Rănit în orgoliu, un bărbat și-a vrut cadourile înapoi de la fosta iubită. A mers să le fure - Foto: Arhivă / imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat de 52 de ani, din comuna Cerbăl, judeţul Hunedoara, a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia de tâlhărie, după ce acesta şi-a urmărit fosta prietenă într-o piaţă din municipiul Hunedoara şi i-a smuls lănţişorul şi brăţara din aur pe care i le dăruise cadou.

SHARE

Un bărbat de 52 de ani, din comuna Cerbăl, judeţul Hunedoara, a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia de tâlhărie, după ce acesta şi-a urmărit fosta prietenă într-o piaţă din municipiul Hunedoara şi i-a smuls lănţişorul şi brăţara din aur pe care i le dăruise în perioada în care erau împreună, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Citește și: VIDEO Ce mașini emblematice joacă în filmul „Partea ta de vină”, alături de Papaiani și Cozorici

După ce iubirea s-a terminat...

Femeia, în vârstă de 41 de ani, a cerut ajutor poliţiştilor şi le-a spus că a fost urmărită de bărbatul cu care avusese o relaţie în trecut, iar acesta i-a smuls lănţişorul de la gât şi brăţara pe care o purta pe mâna stângă.

Ulterior, bărbatul s-a prezentat la sediul Poliţiei Hunedoara, unde a relatat că bijuteriile le-a făcut cadou femeii în perioada în care aveau o relaţie de prietenie, iar acum consideră că obiectele îi aparţin.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru tâlhărie, iar agresorul a fost reţinut. El va fi prezentat în faţa magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea dispunerii altor măsuri legale.

Nu a acceptat despărțirea

Un caz similar a avut loc și la Brașov. Un bărbat a fost arestat după ce şi-a tâlhărit fosta iubită într-o stație der autobuz.Bărbatul în vârstă de 48 de ani nu a putut să accepte faptul că iubita lui l-a părăsit și că femeia nu voia să se împace cu el.

În stația de autobul, omul a început să o înjure şi să o lovească, iar apoi i-a smuls lănțișorul pe care îl avea la gât şi a fugit.

Citește și: VIDEO Prima limuzină blindată 100% electrică din lume e mult mai lentă decât versiunea pe benzină

„În urma cercetărilor preliminare efectuate, s-a stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, suspectul a abordat-o pe victimă, căreia i-a adresat expresii jignitoare, a agresat-o fizic şi a deposedat-o, prin smulgere, de lănţişor. Cercetărilor efectuate în cauză au condus la identificarea autorului faptei, cu privire la care s-a dispus efectuarea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Prin ordonanţa emisă de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat şi reţinerea acestuia pentru 24 ore. În baza probatoriului administrat în cauză, Judecătoria Braşov a emis mandatul de arestare preventivă a suspectului“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Braşov.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te