Primăria Rădăuți: Polițistul care l-a agresat pe deputatul USR este fiul unui consilier județean PSD

DE Flavia Drăgan | Actualizat: 21.08.2018 - 15:29
Claudiu Prisnel, agresat de polițistul local Alexandru Gavril. FOTO: Printscreen clip USR

Primăria Rădăuți a confirmat, pentru revista Newsweek România, că polițistul local care l-a agresat pe deputatul USR Claudiu Prisnel, în Primărie, este fiul consilierului județean Mihai Gavril (PSD).

SHARE

„Domnul polițist local la care faceți referire (Alexandru Gavril, n.r.) este fiul consilierului județean Mihai Gavril”, ne-a comunicat Primăria Rădăuți, care a adăugat că polițistul a fost „intimidat”, dar și că s-a simțit agresat de echipa #fărăpenali. Mai mult, polițistul a depus o plângere împotriva voluntarilor, acuzând că „violențe exercitate asupra acestuia de persoanele care au intrat fără drept în instituție (Primărie, n.r.) și amenințări ulterioare la adresa sa și a familiei sale”. 

Totuși, din filmarea postată pe contul de Facebook al deputatului USR Claudiu Prisnel, cât și din relatarea Ioanei Lupea, fostă jurnalistă, actuală consilieră a parlamentarului, se vede cum polițistul Alexandru Gavril i-a agresat pe voluntarii care strângeau semnături pentru campania „Fără penali în funcții publice”. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO Fugăriți, bătuți și amendați, în timp ce strângeau semnături pentru #fărăpenali

Mai jos, urmăriți filmările postate din Primăria Rădăuți: 


Polițistul Alexandru Gavril nu are CV la dosarul de angajare, pentru că la data angajării nu era nevoie de CV la dosar 

Polițistul local Alexandru Gavril lucrează la Poliția Locală Rădăuți din decembrie 2017 și a fost angajat prin concurs, potrivit răspunsului trimis de Primăria Rădăuți, care însă nu ne-a putut pune la dispoziție și CV-ul lui Gavril, pentru că „la data declanșării concursului de încadrare, 02.10.2017, nu era necesară depunerea CV-ului”. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO Un deputat USR, agresat în Primăria Rădăuți, când strângea semnături pentru „Fără penali”

Tatăl lui Alexandru Gavril, Mihai Gavril, este vicepreședintele PSD Rădăuți; președintele filialei din Rădăuți a PSD fiind primarul Nistor Tatar. Mihai Gavril este și consilier județean în CJ Suceava, din februarie 2017, alături de alte două persoane, după ce trei dintre consilierii PSD au devenit parlamentari (Virginel Iordache, Alexandru Rădulescu şi Cătălin Nechifor), potrivit publicației locale Monitorul de Suceava. 

Gavril (68 de ani) este din Rădăuți, în prezent om de afaceri. Mandatul trecut, a fost consilier local în Rădăuți. Este de profesie jurist și este pensionar, potrivit aceleiași publicații locale. 

Potrivit declarației de avere, pe care o puteți citi AICI, Mihai Gavril are, împreună cu familia, cinci terenuri, un apartament, două case de vacanță și un spațiu comercial, precum și patru mașini - o Dacia 1310, un Land Rover, un Audi A3 și un Mercedes. 

CITEȘTE ȘI: FOTO+VIDEO Deputatul Prisnel, despre polițistul care l-a agresat: Este fiul vicelui PSD Suceava

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te