VIDEO Un deputat USR, agresat în Primăria Rădăuți, când strângea semnături pentru „Fără penali”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 14.08.2018 - 13:12
Momentul în care deputatul USR și un alt membru al echipei „Fără penali” sunt agresați de un polițist , în primăria din Rădăuți

O echipă USR care strângea semnături pentru campania #fărăpenali a fost agresată de un polițist local, în Primăria Rădăuți. Între persoanele agresate, se numără și deputatul de Dolj Adrian Claudiu Prisnel, precum și fosta jurnalistă Ioana Lupea, actual consultant pentru USR.

SHARE

Echipa USR a depus o plângere la poliție pentru ultraj. 

Deputatul a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum polițistul local l-a îmbrâncit și i-a rupt legitimația de parlamentar. 

CITEȘTE ȘI: Jurist USR, bătut de jandarmi pentru că purta un tricou cu inscripția „Fără penali”

„Inspirat de violența jandarmeriei din 10 august, un polițist local din Rădăuți a agresat echipa #farapenali.Am încheiat strângerea de semnături #farapenali de la Suceava în secția de Poliție din Rădăuți cu o plângere penală împotriva polițistului local Gavril Alexandru care ne-a agresat fizic și verbal. Tocmai făcusem poza de dinainte de plecare în fața Primăriei din Rădăuți când un polițist local a ieșit din clădire și ne-a cerut autorizație să strângem semnături. I-am explicat că nu avem nevoie. Mi-a cerut să mă legitimez. Am scos legitimația de parlamentar. Mi-a smuls-o din mână și a plecat cu ea în Primărie. L-am urmat împreună cu colegii mei cu intenția de a o recupera. Polițistul local a devenit foarte agresiv, ne-a împins afară spunând ca e domeniul primăriei, că programul s-a terminat la 16.00. Ne-a amenințat, mi-a rupt legitimația, mi-a spus ca mă lovește. I-am spus tot timpul că e ultraj.El a refuzat să se legitimeze, a făcut-o doar după ce a sosit poliția pe care am chemat-o prin 112.Am făcut plângere împotriva lui și sper că poliția Rădăuți își va face datoria si polițistul local va plăti pentru abuz, agresiune și ultraj. Totul s-a întâmplat în Primăria Rădăuți condusă de primarul PSD Nistor Tătar”, a scris Claudiu Prisnel. 

CITEȘTE ȘI: Fiica senatorului USR Alexandrescu, pe targă din cauza gazelor lacrimogene

Și Ioana Lupea a povestit, pe contul de Facebook, cum a fost împinsă pe scări de polițistul local din Primăria Rădăuți: „Am depus plângere împotriva unui polițist local care ne-a bruscat destul de rău. Am filmat până polițistul a ajuns și la mine și m-a împins pe scări”. 

CITEȘTE ȘI: Trei membri PSD au semnat inițiativa „Fără Penali în funcții publice”

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -