Ministrul Agriculturii a fost bolnav grav de COVID. E vaccinat și îndeamnă cetățenii să facă la fel

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.05.2021 - 00:15
Ministrul Agriculturii a fost bolnav grav de COVID. / FB

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a afirmat, la vizita de sâmbătă la Centrul de vaccinare din localitatea Floreşti, că a făcut o formă destul de gravă a bolii COVID-19, însă ulterior s-a vaccinat, împreună cu toată familia, pentru a putea trăi normal.

SHARE

„Nu am mai fost până acum în acest centru de vaccinare, dar am mai fost în alte centre, şi atunci când eu m-am vaccinat. Mă bucur că floreştenii şi clujenii înţeleg cât de importantă este vaccinarea, practic, este singura soluţie realistă ca să ne reîntoarcem la viaţa pe care am avut-o înainte. Cel puţin pentru mine, personal, vaccinarea a reprezentat posibilitatea să-mi pot îmbrăţişa nepotul şi familia fără nicio problemă, posibilitatea să mă reîntâlnesc cu prietenii şi posibilitatea să mă reîntorc în mijlocul studenţilor mei. Cred că asta ne dorim cu toţii, să facem fiecare ce făceam înainte de a apărea această boală şi să ne reîntoarcem la viaţa dinainte”, a spus Adrian Oros, potrivit news.ro.

Citește și: Copiii pandemiei. Efectele secundare asupra elevilor din România după un an de școală online
 
Acesta a reamintit faptul că a avut boala COVID în luna decembrie a anului trecut. 

Ministrul Agriculturii a fost bolnav grav de COVID
 

 

„Medicii care lucrează acum aici sunt mulţumiţi de modul cum decurg lucrurile şi asta nu face decât să mă bucure, ca floreştean şi clujean. Eu m-am vaccinat în luna ianuarie, în luna decembrie am făcut boala, am trecut prin această boală, a fost o formă, chiar dacă nu spitalizabilă, dar destul gravă, zic eu, cel puţin aşa am simţit-o, şi atunci când am avut ocazia m-am vaccinat şi eu, şi toată familia”, a explicat ministrul Agriculturii.

Citește și: VIDEO O ursoaică cu doi pui a fost văzută la cetatea dacică Sarmizegetusa Regia  

Adrian Oros a fost însoţit în vizita la Centrul de vaccinare din Floreşti de primarul comunei Bogdan Pivariu care a precizat că sunt 18.000 de persoane care s-au vaccinat la centrul respectiv.   „Sunt peste 18.000 de persoane care au trecut prin acest centru pentru a se vaccina şi eu felicit pe toată lumea şi chiar îi încurajez, pentru că este o armă importantă, cea mai importantă, cu care reuşim să câştigăm bătălia cu acest virus”, a explicat edilul.   Primarul Bogdan Pivariu a adăugat că este programat, săptămâna viitoare, la vaccinarea împotriva COVID-19.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.