Mii de bucureșteni fără apă caldă, dar aplicația TermoAlert are noi funcții. Vezi unde e avarie!

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 17.10.2022 - 16:47
Termoenergetica/RADET / Foto: Inquam Photos / George Călin

Mii de bucureșteni din sectoarele 1, 2, 3, 5 și 6 nu au apă caldă. Compania Municipala Termoenergetica București a anunțat că, din 17 octombrie, desfășoară lucrări de remediere a unor avarii apărute pe conductele de termoficare și lucrări de finalizare a unor reparații.

SHARE

Termoenergetica, fostă RADET, a anunțat că, începând de luni, 17 octombrie, se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii apărute pe conductele de termoficare și lucrări de finalizare a unor reparații pentru închiderea șantierelor, în mai multe zone din sectoarele 1, 2, 3, 5 și 6, în vederea pregătirii noului sezon de încălzire.

Lucrările se desfășoară pe parcursul următoarelor zile, susține Termoenergetica, ”având în vedere condițiile meteorologice, care permit încă intervenția asupra rețetelor de termoficare”.

Citește și: VIDEO Primul aeroport construit în ultimii 50 de ani în România are turn de control virtual

Zonele în care apa caldă este oprită de lucrări

• Conducta DN 500 din zona Matei Basarab din Sectorul 3 al Capitalei. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru patru puncte termice, care alimentează aproximativ 65 de blocuri va fi sistată in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 și 21 octombrie, ora 23.00. Vor fi afectate de lucrare și punctele termice din zonele Matei Basarab, Labirint și Călărași.

• Conducta DN 700 în zona Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei. Pentru aproximativ 650 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în intervalul 17 octombrie, ora 09.00 – 21 octombrie, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Sebastian, Calea Rahovei, Salaj, Petre Ispirescu, și Șoseaua Alexandriei.

• Conducta DN 800 în zona Chișinău din Sectorul 2 al Capitalei. Pentru aproximativ 200 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă in intervalul 18 octombrie, ora 09.00 și 21 octombrie, ora 23. Vor fi afectate de oprire și punctele termice adiacente zonelor Nicolae Grigorescu, Pantelimon, precum și străzile Torentului, Cozia, D-na Ghica.

• Conducta Magistralei I Vest, DN 1000 în zona Valea Ialomiței din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru aproximativ 51 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă în intervalul 18 octombrie ora 09.00 – 19 octombrie, ora 09.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din zona Valea Oltului.

• Conducta DN 500 în zona intersecției bulevardelor Turda, Mareșal Averescu și Ion Mihalache din Sectorul 1 al Capitalei. Pentru aproximativ 185 de blocuri din acest sector va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă in intervalul 17 octombrie, ora 09.00 -19.10.2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire si punctele termice din zonele adiacente acestor bulevarde.

Citește și: VIDEO „Minune” pe Centura București: Pasajul Domnești, aproape gata. Se montează stâlpii de iluminat

TermoAlert, aplicația pentru avarii a Termoenergetica, upgradată 

Aplicația TermoAlert de la Termoenergetica va include, în curând, informații noi, a anunțat consilierul general Nicorel Nicorescu, relatează b365.ro.

În plus față de informațiile de acum, legate de adresa/ adresele introduse sau adăugate după descărcarea aplicației, bucureștenii vor putea accesa harta Capitalei cu toate punctele termice administrate de companie.

Va putea fi accesata harta Bucureștiului, cuprinzând toate punctele termice administrate de companie iar acestea vor avea marcate statusul de funcționare la acel moment: verde sau roșu.

”Veți putea afla ușor date despre dimensiunea avariilor într-un anumit moment, ce suprafața/zonă este afectată și câți bucureșteni suferă în urma unor avarii ale rețelei.”, spune consilierul general.

Se completează astfel actualele date despre statusul furnizării de agent termic la adresa de domiciliu și alte informații disponibile în acest moment precum: situația pe sectoare și numărul de blocuri afectate.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te