Interlopul Tyson, ascuns printre tinerele exploatate de "Împăratu Lumii" într-un complex din Chitila

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 09.03.2023 - 15:00
Interlopul Tyson, ascuns printre tinerele exploatate de "Împăratu Lumii" Foto: Youtube

Interlopul zis Tyson pentru tatuajul său, a fost găsit ascuns într-un complex rezidențial din Chitila unde Petre Geamânu, zis Împăratu Lumii, exploata mai multe tinere. Când au venit mascații, Tyson a dat să fugă, dar a fost prins.

SHARE

Interlopul Adrian Oprea, zis Tyson din Buzău, a fost găsit ascuns printre tinerele pe care le exploata proxenetul Petre Geamănu într-un complex rezidențial din Chitila. 

Adrian Oprea, cunoscut și ca „Tyson de la Buzău”, pentru că are tatuaje asemănătoare celor de pe chipul celebrului pugilist american, a fost condamnat la doi ani, șase luni şi zece de zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Interlopul Tyson, ascuns printre tinerele exploatate de "Împăratu Lumii"

Interlopul stătea de câteva luni într-un bloc cu apartamente în care femeile exploatate de Petre Geamănu, zis „Împăratu` Lumii”, primeau clienții, conform Știri de Buzau.  Tyson de la Buzău a încercat să fugă, însă mascații l-au domolit. 

Citește și: VIDEO Ucigașul lui Caiac, Mavrichie, și Nyky Percea au fost arestați în SUA. Gruparea oltenilor

Judecătoria Buzău a emis, la 21 februarie 2023, un mandat de executare a pedepsei, însă interlopul nu a fost găsit la domiciliul său din Vadu Pașii, astfel că a fost dat în urmărire.

Și-a ascuns arma în cimitir

În decembrie 2020, Tyson a fost arestat pentru 30 de zile după ce poliţiştii au descoperit că deţinea ilegal o armă automată şi zeci de cartuşe aferente acesteia. Arma de foc și muniţia fuseseră îngropate în cimitirul din Vadu Paşii cu o zi înaintea percheziţiilor. 

În timpul pandemiei, la petrecerile clandestine  ”Tyson de la Buzău” și ceilalți interlopi cu care se întâlnea se lăudau cu armele deținute. Polițiștii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din IPJ Buzău au făcut mai multe percheziții.

Inițial, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 60 de cartușe, muniție letală deţinută ilegal.  Apoi anchetatorii au aflat informații despre locul în care a fost ascunsă arma de foc căreia i se potrivea o parte din muniția găsită cu o zi înainte. Aceasta fusese îngropată în cimitirul din Vadu Pașii cu o zi înaintea perchezițiilor.

Citește și: VIDEO Mircea Nebunu, mesaj către Florin Salam: Frumusețea mea! Păpușa mea bună! Te iubesc!

Pe 21 mai 2021, la miezul nopții, Tyson de la Buzău a fost oprit de poliție pe o stradă din satul Gura Câlnău și legitimat. Șoferul a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Olanda.

Citește și: Interlopul Adrian Beleaua Corduneanu, pus în libertate de Ziua Femeii de către Curtea de Apel Iași

În urma verificărilor ulterioare, oamenii legii au constatat că documentul era fals, astfel că pe numele lui Adrian Oprea a fost deschis dosar penal.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te