Interlopul Țiți, traficant de droguri, pedepsit cu muncă la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 19.08.2022 - 09:49
Interlopul Țiți, traficant de droguri, pedepsit cu muncă la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. / Foto: pexels.com

Interlopul Țiți, traficant de droguri, a fost pedepsit cu trei ani de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii de către Tribunalul Constanța, pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de stupefiante.

SHARE

Vicențiu Alexandru Dobruș, zis Țiți, o persoană cu legături în lumea interlopă, după cum afirmă anchetatorii (clanul Spaniolul), a fost condamnat pe fond, de către Tribunalul Constanța, pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri. 

Interlopul Țiți a primit 3 ani cu suspendare și a fost pus să presteze, pe parcursul termenului de încercare, o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 zile în cadrul Direcţiei de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa sau Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanța.

Magistrații Tribunalului Constanța, la data de 18 august, s-au pronunțat în dosarul de trafic de droguri și constituirea unui grup infracțional organizat.

Vicențiu Alexandru Dobruș a fost condamnat la 3 ani cu suspendare și pus să presteze, pe parcursul termenului de încercare, o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 zile în cadrul Direcţiei de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa sau Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanța.

Citește și: FOTO Trei accidente, în aceeași localitate: pieton ucis, dubă răsturnată, mașină înfiptă în zid

Încă 13 interlopi condamnați alături de interlopul Țiți

În același dosar au fost condamnați și Valentin Ovidiu Cocan, Radu Alexandru Preda, Daniel Laso Teglas, Claudiu Toader, Virgil Alexanru Scurtu, Marian Pererva, Dragoș Hanu, Nicușor Bogdan Georgescu, Vicențiu Alexandru Dobruș, Nicoleta-Ionela Postelnicu și Marian Marius Culețu, Sevilem Damian și Filis Culețu. Decizia nu este definitivă și, cel mai probabil, se va judeca apelul.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat specializat în trafic cu droguri, în 2018. Au fost descoperite 2 culturi indoor de canabis, au fost ridicate sume de bani și droguri, iar 13 persoane au fost reținute.

Citește și: O familie din Timișoara a făcut 19 ore până în Lefkada cu mașina electrică. Încărcarea a fost 3 ore

”În perioada 21-22 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat 56 de percheziții, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc (cannabis)”, potrivit anchetatorilor, relatează replicaonline.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te