Interlopul Pitbull, finul lui Adrian Minune, arestat în același dosar cu nașul Adelinei Pestrițu

DE Adrian Costin | Actualizat: 02.10.2022 - 17:43
Interlopul Pitbull, finul lui Adrian Minune, arestat în același dosar cu nașul Adelinei Pestrițu Foto: observatornews

Daniel Rafte, nașul Adelinei Pestrițu, a fost arestat într-un dosar în care e acuzat de trafic de droguri. Rafte nu a acționat singur, iar printre complici se numără și finul lui manelistului Adrian Minune, pe numele său Marius Mihai, zis Pitbull.

SHARE

Marius Mihai, zis Pitbull, este un cunoscut interlop din Constanța, fost taximetrist, care a fost implicat în mai multe scandaluri cu legea. În urmă cu 11 ani, Adrian Minune i-a fost naș de cununie, artistul pășind în biserica «Patru martiri» pe covorul roșu. 

„Pe finul meu îl cunosc de 15 ani şi l-am cununat, dovadă că eu nu am uitat de unde am plecat. Finul meu are nevoie de un părinte spiritual, aşa cum eu ştiu să fiu„, declara la vremea aceea Adrian Minune despre Pitbull.

Citește și: VIDEO Interlopul de TikTok Fane Văncică a trezit un bloc întreg pentru că era live și zbiera

Finul celebrului manelist a fost arestat, însă acuzațiile sunt mult mai grave decât în cazul lui Daniel Rafte, nașul Adelinei.

Finul lui Adrian Minune este acuzat nu numai de trafic de droguri, ci și de trafic de carne vie, fapte care i-ar putea aduce mulți ani după gratii, conform Click.

Pitbull, în comă cu ani în urmă din cauza drogurilor

Marius Aurel Mihai, cunoscut sub numele de Pitbull, a fost transportat, în august 2008, la Spitalul Universitar din Capitală, în comă profundă.

Directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență, Bogdan Câmpineanu, a confirmat informația potrivit căreia Pitbull este internat la unitatea medicală bucureșteană, unde a fost transportat cu un elicopter SMURD. "Pacientul a venit la noi în stare comatoasă profundă, din cauza unei supradoze. De aici a fost trimis din cauza stării grave în care se află, în București, cu SMURD-ul", a mai precizat Câmpineanu. Ana-Maria Oproiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar din București, a declarat că Pitbull și-a revenit într-un final din comă, în cursul zilei de luni. Însă, interlopul nu a lăsat reprezentanții Universitarului bucureștean să ofere mai multe informații despre cazul sau. În ciuda faptului că starea sa este stabilă pentru moment, Pitbull are ficatul foarte afectat. Se pare că Marius Aurel Marin a fost la un pas de moarte, după ce a înghițit nu mai puțin de 15 pastile de ecstasy, conform Ziua de Constanța.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.