Interlopul Pietraru le-a amenițat cu violul pe șefa arestului și pe fiica ei. Acum se vrea liber

DE Adrian Costin | Actualizat: 05.02.2021 - 18:27
Interlopul Ionuț Pietraru vrea iar în libertate Foto: Facebook

Când a amenințat-o pe şefa Arestului Poliţiei Prahova din Câmpina că o violează, Pietraru era închis fiind cercetat pentru un furt. El a fost foarte agresiv și cu colegii de celulă printre care fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu.

SHARE

Pietraru era foarte nemulţumit de condiţiile din celulă.  Cât s-a aflat în Arestul Poliţiei Prahova de la Câmpina, în perioada 2015-2016, Ionuţ Pietraru i-a băgat în sperieţi pe Sorin Blejnar şi pe Iulian Herţanu, ultimii doi fiind arestaţi atunci în dosare ale DNA Ploieşti. În noaptea în care a fost adus în arest, Pietraru s-a autointitulat şef de cameră și le-a cerut celorlalți arestați ţigările şi mâncarea pe care le aveau la ei.

Citește și

Cum au scăpat frații luptători Preda după ce au provocat o explozie la casa mamei Cordunenilor

Scandalul a plecat după ce a cerut acces permanent la apă caldă pentru a-şi putea face cafea. Solicitarea i-a fost respinsă iar interlopul a început să devină agresiv mai întâi în celulă, apoi a început să ameninţe poliţiştii, inclusiv pe Daniela Enache, şefa Arestului Prahova. Acesteia i-a spus că o va viola pe ea, dar şi pe fiica ei, în momentul în care va fi din nou liber.

Ionuț Pietraru este căsători și are o fetiță, dar asta nu a contat în acele momente. 

Citește și

Florin Salam și Elis Armeanca i-au cântat trei zile interlopului Alex Bodi în arest la domiciliu

Infractor periculos

Bărbatul a fost trimis în judecată după ce Daniela Enache, şefa Centrului de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Prahova (CRAP), a depus o plângere în care reclama faptul că atât ea cât şi fiica ei adolescentă au fost ameninţate cu violul de către Pietraru, la momentul faptelor aflat în arest, cercetat fiind într-o altă cauză. Totul s-a întîmplat în 2016, însă abia în vara anului 2020 instanța a decis ca Pietraru să primească o pedeapsă de un an şi sase luni cu executare.  

Citește și

Interlopii români mor înjunghiați sau ciuruiți de gloanțe. Lista execuțiilor mafiote se mărește

Procesul a durat atât de mult, pentru că între timp, Ionuţ Pietraru a fost eliberat din închisoare și astfel a plecat în Germania unde a fost implicat în mai multe furturi. El a fost condamnat de Tribunalul din Heidelberg la trei ani de închisoare pentru „furt calificat în grup infracţional organizat în şase cazuri”, dar a acceptat să execute pedeapsa în țară.

După doar câteva luni de detenție, Ionuț Pietraru a solicitat Judecătoriei Ploiești să fie eliberat condiționat, însă cererea sa a fost respinsă. Pietraru poate însă contesta această decizie.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te