Interlopul Mihai Borciu a pus recompensă de 100.000 € ”pe capul” celui care i-a incendiat mașina

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 19.04.2023 - 17:23
Mihai Borciu Foto: ebihoreanul.ro

Interlopul bihorean Mihai Borciu a anunțat că va da recompensă 100.000 de euro pentru a afla numele celui care i-a incendiat mașina.

SHARE

Afaceristul bihorean Mihai Borciu a anunţat marţi că oferă o mega-recompensă de 100.000 de euro pentru a afla numele celui care a comandat incendierea autoturismului său. 

El susține că nu îi va face nimic celui care i-a ars mașina nici celui care a comandat această distrugere pentru că are bunurile asigurate și că oricum îl va pedepsi Dumnezeu.

Interlopul Borciu, recompensă 100.000 € pe cel care a comandat incendiarea mașinii. ”Nu-i fac nimic”

 „Ofer recompensă 100.000 euro oricui îmi oferă informaţii care duc la identificarea celui care a indrăznit să atenteze la un bun de-al meu”, inclusiv a persoanei trimise să pună în executare comanda.

 „Îl asigur că nu va avea nicio repercusiune din partea mea sau a organelor de poliţie", adaugă afaceristul din Sântandrei, a transmis interlopul potrivit ebihoreanul.ro.

 În mesajul transmis redacției, Borciu a mai arătat că toate bunurile sale sunt asigurate şi va plăti uriaşa recompensă doar pentru că vrea să afle cine e "cel care a îndrăznit să creadă că-mi poate face rău", însă nu pentru că vrea răzbunare.

„Nu trebuie să vă bat eu, că vă bate El. Cel care a gândit-o, nu va putea trăi cu gândul. Dacă nu va avea puterea să vină să-mi spună, se va spânzura ca Iuda", a transmis Borciu, lăsând să se înţeleagă că a apelat inclusiv la preoţi pentru a-l afla pe făptaş, şi nu e pentru prima oară.

 „Data trecută am oprit preoţii din rugăciuni, pentru că mi s-a arătat că e un apropiat de-al meu, şi nu i-am vrut necaz în familie", a transmis Borciu, referindu-se la persoana de la care a pornit „incidentul meu cu naşu'” (n.r. -  ex-consilierul local de Sântandrei Mihai Gabor, zis Grecu, cu care Borciu a avut mai multe confruntări).

Citește și: Interlopul Pruia, care și-a ucis iubita cu bâta și a tăiat urechea unui bărbat, trimis în judecată

 „Dacă n-am dat curs când am aflat cine a început vorbele online, asta nu înseamnă că de data asta va rămâne aşa". „Până nu se va afla, preoţii nu se opresc, indiferent de ce necaz va apărea în familiile lor", avertizează Borciu.

 Persoane neidentificate au vrut să incendieze una dintre maşinile folosite de angajaţii controversatului afacerist din Sântandrei, un Porsche Cayenne.

Incidentul s-a produs în noaptea de 9 spre 10 aprilie, după ora 02. Atacatorul a stropit cu benzină maşina parcată în faţa vilei în care locuieşte familia Borciu, iar apoi a lăsat sticla cu combustibil, cu fitilul aprins, pe plafonul bolidului. 

Citește și: Interlopul Călin Ciota, care a vândut o brățară dacică unui ofițer sub acoperire, vedetă pe Netflix

 Incendiul a fost văzut din timp şi a fost stins înainte să ajungă pompierii, focul distrugând doar o parte din plafon şi o aripă a autoturismului.

Poliția Bihor face cercetări pentru distrugere iar ancheta se desfășoară sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru identificarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală", a declarat, pentru Bihoreanul, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa. 

Scandalul cu nașul din cauza nevestelor

Mihai Gabor, zis Grecu, apropiat al lui Romi Neguș, şi Mihai Borciu, naș și fin, s-a luat la bătaie în plină stradă și s-au ales cu un dosar penal în urma căruia nu mai au voie nici să facă live-uri sau să se atace prin postări pe rețelele sociale.

Citește și: Interlopul Adrian Groșan, ajuns din spaima traficanților de droguri turnător la DIICOT. Ce a ciripit

Toată scena a fost filmată de o tânără, iar în imagini, se observă cum agresorii se provoacă la bătaie, își aplică mai multe lovituri şi ajung chiar şi pe asfalt. Conflictul ar fi pornit de la soțiile celor doi. 

Evelina Gabor și Cătălina Borciu, soțiile celor doi, s-au întâlnit la un magazin din Sântandrei, județul Bihor, unde ar fi avut un schimb de replici. La un moment dat, în apărarea Cătălinei Borciu ar fi intervenit chiar fiica ei.

Citește și: Interdicție la postări și live-uri pentru doi interlopi care s-au bătut din cauza nevestelor

Disputa verbală, care s-a desfăşurat în faţa vânzătoarelor şi a camerelor de supraveghere din magazin, a continuat apoi afară, unde adolescenta ar fi fost luată de păr de soţia lui Gabor, care, enervată de situaţie, şi-a sunat soţul. Drept urmare, şi adolescenta şi-a apelat tatăl.

Întâlnirea dintre cei doi bărbați s-a transformat într-o bătaie în toată regula, în plină stradă, în zona centrală a localității, de faţă cu susţinători care, de o parte şi de alta, încercau să-şi ajute favoriţii, dar şi cu martori. Au fost prezenți inclusiv reprezentanţi ai Poliţiei Locale, ajunşi la faţa locului, care au încercat să-i liniștească, însă fără succes.

Citește și: Interlopii lui Romi Neguș, fugăriți de câini fix când să dea cu cocktailuri Molotov după un rival

Cei doi au fost plasați ulterior sub control judiciar pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Iar printre măsurile dispuse se numără și cea prin care niciunul dintre ei nu are voie să se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de locuințele celorlalți inculpaţi.

De asemenea li s-a impus să nu se apropie de la o distanță mai mică de 200 metri între ei, să nu comunice între ei, direct sau indirect, pe nicio cale.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te