Interlopul Anaser Duduianu, care a șantajat maneliști și făcea live-uri din Mexic și SUA, capturat

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 08.08.2023 - 11:29
Florin Duduianu prins în SUA Foto: Facebook/Anaser Duduianu

Interlopul Anaser Duduianu, cel care l-a șantajat pe manelistul Florin Salam și coordona clanul Pian din Mexic și SUA prin live-uri frecvente pe rețelele de socializare, a fost capturat de polițiștii din Los Angeles. Nu se știe încă dacă va fi extrădat în România.

SHARE
Interlopul Florin Duduianu, alias Anaser Duduianu, vărul lui Emi Pian, cel ucis acum trei ani în urma unei partide de barbut, a fost capturat în Los Angeles, conform unor informații apărute în mediul online.
 
El este căutat de autoritățile române din 2020 pentru a fi arestat. Anaser și fratele său, Ștefan Duduianu, sunt cercetați pentru că i-au șantajat și prădat pe mai mulți maneliști pringtre care și celebrut Florin Salam. 
 
Tot Anaser este cel care a negociat cu poliția funeraliile interlopului Emi Pian.
 

Interlopul Anaser Duduianu, care a șantajat maneliști și făcea live-uri din Mexic și SUA, capturat

Conform informațiilor apărute în spațiul public, Anaser Duduianu a fost prins de polițiștii americani la Los Angeles, după ce a intrat ilegal pe teritoriul SUA și s-ar fi implicat în presupuse înșelăciuni.

Temutul lider interlop încă figurează, la această oră pe lista celor mai căutați infractori români, după ce a fost pus sub acuzare în așa-numitul „dosar al maneliștilor”. Împreună cu alți membri ai clanului, acesta ar fi jefuit mai mulți interpreți de muzică lăutărească, printre care se numără Florin Salam și Nicolae Guță.  

Poliția a transmis pentru Newsweek că așteaptă informarea polițiștilor din SUA privind capturarea lui și va fi scos de pe lista Most Wnated abia după ce acesta va călca în țară.

Citește și: Florin Salam, odă pentru Anaser Duduianu, interlopul fugit din țară după denunțul manelistului

Considerat drept succesor al tatălui său, Cristofor, la conducerea clanului Duduienilor, Anaser a fost arestat în lipsă, într-un dosar în care este acuzat, alături de fratele său, Aramis, că l-ar fi jefuit sistematic pe manelistul Florin Salam, de la care ar fi luat peste 200.000 de euro.

După ce, încurajat de un dezvoltator imobiliar din Sectorul 6, manelistul a depus plângere, Anaser a reușit să fugă în Marea Britanie, unde s-a impus repede în mediile infracționale românești.

Citește și: Fuga liderului clanului Duduianu, Anaser: din UK în Mexic, apoi, ajutat de o călăuză, în SUA

Surse judiciare au afirmat că autoritățile române ar fi avut informații potrivit cărora fiul legendarului Cristofor locuia în apropiere de Londra și frecventa o locație în care se organizau partide ilegale de poker, scrie spynews.

Ba mai mult, Anaser s-a răfuit, la un moment dat, cu niște foști sportivi originari din Craiova, care l-au bătut cu sălbăticie. Internat, sub pază, într-un spital de stat din Birmingham, Anaser a plecat liniștit după externare.

La scurtă vreme, acesta s-a mutat în Mexic, de unde, la momentul potrivit, a trecut fraudulos frontiera în SUA și s-a stabilit la Los Angeles, unde există o comunitate românească numeroasă, printre care se numără și nume sonore ale lumii interlope din România.

Surse judiciare susțin că cei mai mulți dintre românii certați cu legea se ocupă cu cerșetoria, înșelăciunile cu aur fals, vrăjitoria și clonarea de carduri bancare, scrie gândul.info.

Reținut în SUA, Anaser Duduianu nu va putea fi extrădat în România decât după ce-și va ispăși eventuala condamnare pentru faptele comise pe pământ american.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te