Cum l-a invitat un colonel SPP pe interlopul Fulger Gangal să-i fure 100.000 €. I-a arătat o geantă

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 17.07.2023 - 07:48
Fulger Gangal i-a furat o geantă cu 100.000 de euro de la prietenul său, fostul colonel SPP Adrian Costin Foto: Facebook

Interlopul Fulger Gangal era prieten cu fostul colonel SPP, Adrian Costin și mergeau împreună la casionuri și cluburi până când primul i-a furat 100.000 de euro celui de-al doilea. Colonelul SPP l-a invitat, practic, pe interlop să-i fure banii.

SHARE

Fostul colonel SPP, Adrian Costin, a fost prădat de tovarășul său de jocuri de noroc și petreceri, interlopul Constantin- Fulger Gangal. 

Astfel, în data de 18.06.2022, Adrian Costin și fiul său au mers împreună cu Fulger Gangal la un grătar în comuna Voinești.

Au revenit în municipiul Iași pe la miezul nopții pentru că stabiliseră să meargă toți trei într-un  club. Fulger Gangal s-a dus acasă și s-a schimbat după care a venit în locuința lui Costin pentru a pleca împreună.

Citește și: VIDEO Interlopul Mircea Nebunu, urmărit general, a fost naș la Vaslui doar cu sufletul, nu fizic

Cum l-a invitat un colonel SPP pe interlopul Fulger Gangal să-i fure 100.000 €

În apartament, Adrian Costin a făcut un gest prin care practic l-a invitat pe Fulger să-l jefuiască. În fața lui Fulger, Costin a scos dintr-un dulap o servietă în care avea 100.000 euro (513.000 lei) a deschis-o și i-a dat interlopului 7.000 lei sub formă de împrumut.

‘’În apartament persoana vătămată a luat dintr-o servietă în care avea depozitata o sumă mare de bani, 513.000 lei, proveniți din vânzarea unui imobil și economii suma de 7.000 lei pe care i-a împrumutat-o lui Gangal Constantin Fulger, acesta având o datorie totală către persoana vătămată de aproximativ 45.000 lei’’, se arată în rechizitoriul procurorilor, conform Dezvăluirea.

Fulger a văzut unde a pus Costin servieta cu banii. După aceea, cei trei au plecat în club, pe drum au mai luat cu ei doi prieteni. În jurul orei 2.30 fiul lui Costin și Fulger au revenit în apartament, fostul colonel SPP rămânând în club.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu, urmărit general, e naș la o nuntă în Vaslui. Anunțat de maneliști celebri

Cei doi au stat un timp în apartament după care au plecat. Pe la 4: 40, Adrian Costin a fost sunat de un teximetrist care i-a spus că i-a dus acasă pe cei doi prieteni ai săi pe care-i luase în club când a plecat împreună cu fiul și Fulger, iar aceștia nu i-au plătit cursa.

Schema cu taxiul

Costin l-a chemat pe taximetrist la club, i-a achitat cursa prietenilor după care l-a rugat să-l ducă acasă unde s-a culcat. A dormit până la ora 18.00 cand s-a trezit și a observat că servieta a dispărut. Să mai precizăm că taximetristul îi dusese pe cei doi tineri la același bloc în care locuia Costin. Ce se întâmplase între timp?

Costin și fiul său lăsaseră ușa deschisă iar când cei doi s-au aflat în club, Fulger a venit cu un taxi a intrat în apartament și a luat servieta. Ghinionul lui este că a fost vazut plecând cu servieta de taximetristul care îi aștepta pe cei doi tineri pe care-i adusese din nou la blocul lui Costin.

Taximetristul a stat acolo vreo 20 de minute în speranța că tinerii se vor întoarce să-i plătească cursa. Cei doi au dispărut, dar cât a așteptat taximetristul l-a văzut pe Fulger ieșind din bloc cu servieta.

Arestat, Gangal era numai un zâmbet

În iulie 2022, Fulger Gangal a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat iar în cursul zilei de ieri, magistrații Judecătoriei Iași i-au revocat controlul judiciar.

Însă el era tot numai un zâmbet, pentru că geanta cu 100.000 de euro n-a mai fost găsită.

Prin urmare aceste va fi judecat in stare de libertate. ‘’Este o soluție justă’’, a comentat Cristian Curcă, avocatul lui Fulger.

Citește și:  Judecătoarea Burlan, mituită de ghicitoare pentru a-i scăpa pe Superman și Filozof, scapă de dosar

Să mai precizăm că anul trecut după ce s-a descoperit că el este făptașul Fulger Gangal a fost arestat preventiv. Și victima a avut probleme cu Legea.

Colonelul SPP are și el probleme cu legea

Nici colonelul Costin nu a stat departe de problemele cu legea. A avut un dosar penal pentru că a provocat un accident rutier fiind sub influența alcoolului și a ajuns la închisoare după ce a fost condamnat pentru că nu a respectat un ordin de protecție pe care judecătorii l-au emis pe numele său.  

Fostul colonel SPP a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an, 2 luni si 10 zile cu executare pentru nerespectarea unor ordine de protecție, victimă fiind soția sa Roxana Ioana Costin. În martie 2022  a fost eliberat condiționat.  

Pe de altă parte, colonelul SPP spune că suma de 100.000 de euro provine din afaceri. 

Urmărește-ne pe Google News

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te