Fiul primarului din Caracal a plătit 40.000 lei, iar stația GPL Crevedia a putut funcționa ilegal

DE Alex Darvari | Actualizat: 29.08.2023 - 22:07
CRevedia - Foto: ISU (rol ilustrativ)

ISU Dâmbovița spune că în vara lui 2020 a efectuat un control la stația GPL Crevedia care a sărit în aer. Documente interne arată că în două zile din 2020 au dat amenzi și au retras o autorizație de la stația GPL. Apoi, stația GPL nu a mai intrat în vizorul autorităților.

SHARE

ISU Dâmbovița a făcut două controale la stația GPL Dâmbovița. Ambele au fost menționate în jurnalul de activități al ISU Dâmbovița din 2020. Următorii trei ani, stația GPL nu a fost deranjată de niciun fel de autoritate. 

Ulterior, ISU Dâmbovița nu a mai fost sesizată.

Menționăm că ISU Dâmbovița notează absolut toate evenimentele la care participă zi de zi. Detalii AICI

Ce a spus ISU Dâmbovița

BULETIN INFORMATIV

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 27 iulie – 02 august 2020

Personalul Inspecţiei de Prevenire a efectuat 7 controale pe linia situațiilor de urgență (două la unități de alimentație publică, două la unități de turism, unul la o stație de distribuție gaz petrolier lichefiat - tip SKJD, unul la o unitate de producție și unul la localitate) și 4 controale de autorizare privind securitatea la incendiu (3 la unități de producție și unul la o unitate de îngrijire a sănătății).

De asemenea, au mai fost desfășurate două activități (în comun cu IPJ/DSVSA/ITM) privind măsurile care trebuie adoptate pentru prevenirea răspândirii SARS-COV-2 la obiective cu afluență mare de public (unități alimentație publică). S-au aplicat 25 sancțiuni contravenționale principale (21 avertismente și 4 amenzi în cuantum de 11.500 lei). A fost aplicată o sancțiune complementară de retragere a autorizației de securitate la incendiu.

Fiul primarului din Caracal a achitat 40.000 lei și stația GPL Crevedia a putut funcționa ilegal

BULETIN INFORMATIV

Acţiuni de intervenţie şi activităţi preventive ale ISU “Basarab I” Dâmboviţa în perioada 28 septembrie – 04 octombrie 2020

Personalul Inspecţiei de Prevenire a efectuat 5 controale pe linia situațiilor de urgență (la stații de distribuție gaz petrolier lichefiat tip SKID și la o unitate de învățământ). S-au aplicat 10 sancțiuni contravenționale principale constând în 8 avertismente și 2 amenzi în cuantum de 40.000 de lei. A fost aplicată o sancțiune complementară de retragere a autorizației de securitate la incendiu la o stație de distribuție gaz petrolier lichefiat tip SKID. A fost emis un aviz de amplasare în parcelă, a menționat ISU Dâmbovița în jurnalul lor de activități.

Din acel moment, stația GPL Dâmbovița nu a mai fost deranjată de nicio autoritate a statului. Timp de 3 ani până la tragedia de sâmbătă seara, stația GPL Crevedia a funcționat ilegal. Pe proprietar l-a costat o amendă de 40.000 de lei și complicitatea instituțiilor statului.

Citește și: Fiul primarului PSD ce avea stația GPL din Crevedia: 71.000.000 lei profit. Ce afaceri făcea în zonă

Stația GPL Crevedia aparține lui Ionuț Dordulea, care este fiul primarului din Caracal. Newsweek a scris despre averea fabuloasă a fiului, dar și a tatălui.

Citește și: Stația GPL care a explodat e a fiului primarului din Caracal. Edilul are 22 proprietăți. E milionar

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te