Hotelul din Madagascar al lui Radu Mazăre, Mantasaly Resort, în top-ul celor mai luxoase din insulă

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 02.12.2021 - 19:44
Hotelul din Madagascar al lui Radu Mazăre, Mantasaly Resort, în top-ul celor mai luxoase din insulă. / Foto: mantasaly.com
Hotelul din Madagascar al lui Radu Mazăre, Mantasaly Resort, în top-ul celor mai luxoase din insulă. / Foto: mantasaly.com

Fostul primar al Constanței și lider PSD Radu Mazăre se află în continuare în spatele gratiilor, dar hotelului său din Madagascar îi merge bine. Mantasaly Resort a fost inclus în topul celor mai luxoase resorturi din această insulă, informează wowbiz.ro.

SHARE

Hotelul deschis de fostul primar al Constanței în Madagascar și administrat în prezent de soția și mama acestuia, a devenit un adevărat punct de atracție pentru turiști. După redeschiderea resortului, care a fost o perioadă închis din cauza pandemiei COVID, Mantasaly Resort a fost luat cu asalt de doritorii de vacanțe exotice. Avantajul principal este cel al locației, una destul de izolată față de restul localităților din Madagascar, ceea ce însemană mai multă siguranță pentru turiști din punct de vedere medical.

Citește și: Canabisul, drogul cel mai consumat în Franţa. Peste 40% dintre adolescenţi au încercat în 2020

Mantasaly Resort, al doilea cel mai luxos hotel din Madagascar

Recent, Mantasaly Resort, hotelul lui Radu Mazăre, a intrat pe lista celor mai luxoase resorturi din Madagascar alcătuită de Travel Triangle, una din cele mai mari agenții de turism din Asia.

Conform indienilor de la Travel Triangle, Mantasaly este al doilea cel mai luxos hotel din Madagascar, dar și unul dintre cele mai ieftine din acest top.

”Unul dintre cele mai bune locuri de kitesurf din lume, această proprietate superbă este construită în zona de nord a Madagascarului. Locația de aici, combinată cu viteza vântului face din acest loc unul minunat pentru surfing. Hotelul are 32 de camere dispuse în 16 bungalow-uri care dispun de balcon și șezlonguri.

Citește și: Topul celor mai influenți români pe Instagram: Antonia, Delia și Dorian Popa, pe primele poziții

Tot aici veți găsi și un restaurant select, cu bucătărie internațională. Cireașa de pe tort este BaoBar Lounge, unde veți găzi cele mai gustoase cocktailuri din întreaga zonă”, a se arată pe site-ul Travel Triangle.

Oferta indienilor pentru o noapte la hotelul lui Mazăre este de aproximativ 75 de euro pe noapte (preț de pornire), aproape la jumătate față de Andilana Beach Resort, hotelul de pe locul 1.

Nu în ultimul rând trebuie menționat faptul că hotelul lui Mazăre se promovează pe site-ul propriu ca fiind singurul de 4 stele din zona de nord-est a Madagascarului.

Mazăre a extins Mantasaly Resort în urmă cu doi ani

Radu Mazăre a investit în Madagascar peste 1,3 milioane de euro. El a închiriat un teren de la un trib din zonă și a ridicat aici un hotel spectaculos, unde s-a și retras după ce a plecat din România.

În urmă cu doi ani, Mazăre și-a extins afacerea și a mai construit o piscină cu beach-bar și o sală de forță. Investițiile ar fi trebuit să se traducă rapid printr-o creștere a numărului de turiști, însă acest lucru nu s-a întâmplat imediat pentru că a venit pandemia, relatează wowbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te