HOROSCOP 20 mai Gemenii pot da lovitura pentru tot restul anului. Balanța să nu meargă luni la muncă

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.05.2024 - 16:25
HOROSCOP 20 mai Zodia pentru leu, săgetător, capricorn, fecioară, balanță, peștui, gemeni - Foto: Freepik

HOROSCOP 20 mai Gemenii pot da lovitura pentru tot restul anului. Balanța să nu meargă luni la muncă. Cum se descurcă toate zodiile în prima zi a săptămânii?

SHARE

BERBEC (21 martie - 19 aprilie)

Aveți grijă cu banii și cu cumpărăturile astăzi. S-ar putea să cheltuiți bani în mod extravagant sau să cumpărați lucruri exotice ciudate și apoi, mai târziu, să vă întrebați de ce. Limitați cumpărăturile la alimente și benzină. În seara asta: Fiți circumspecți. Săptămâna aceasta: Este o săptămână plină de călătorii scurte și oameni interesanți.

Citește și: HOROSCOP 2024 Care sunt zodiile norocoase anul viitor. Au succes pe toate planurile

TAURUS (20 aprilie - 20 mai)

HOROSCOP 20 mai Gemenii pot da lovitura pentru tot restul anului. Balanța să nu meargă luni la muncă

Este o zi minunată pentru romantism, iar tu porți ochelari roz. Bucură-te de momente calde alături de ceilalți; cu toate acestea, nu te oferi voluntar pentru nimic și nu da ferma pe tavă. În această seară: Lucrați cu atenție. Săptămâna aceasta: Concentrarea ta asupra fluxului de numerar, câștigurilor, posesiunilor și ideilor de a face bani va fi puternică!

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

GEMENI (21 mai - 20 iunie

Astăzi s-ar putea să vrei să fii generos cu cei aflați în nevoie. Acesta este un lucru nobil. Totuși, așteptați până marți, săptămâna viitoare, înainte de a lua o decizie finală, deoarece ziua de astăzi este plină de neclarități și de dorințe. În această seară: Fiți atenți. Săptămâna aceasta: Aveți putere! Îți poți reîncărca bateriile pentru restul anului!

RAC (21 iunie - 22 iulie)

Oamenii vor să discute tot felul de lucruri astăzi. Vor să exploreze necunoscutul. Vor să înțeleagă misterele ascunse. Dacă întâlnești pe cineva exotic care pare să aibă răspunsurile, pășește cu grijă. În această seară: Răbdare. Săptămâna aceasta: Luați loc în spate și păstrați un profil scăzut. Fă-ți obiective pentru anul care urmează.

LEO (23 iulie - 22 august)

Este ușor să idealizezi pe cineva astăzi. Țineți cont de acest lucru dacă sunteți gata să sprijiniți pe cineva în mod incontestabil. (Ai putea avea vaselină pe obiectiv.) Acest lucru înseamnă că nu poți vedea cu adevărat adevărul despre cineva. Atenție. În această seară: Observă. Săptămâna aceasta: Ești popular! Este o săptămână excelentă pentru a-ți împărtăși speranțele și visele cu ceilalți.

FECIOARĂ (23 aug. - 22 sept.)

Pentru că aprecierea ta pentru frumos este accentuată astăzi, te vei bucura de muzee, galerii și de o ocazie de a vedea creațiile oamenilor care lucrează în domeniul artelor și al meșteșugurilor. (Dacă aveți capul în nori, rămâneți cu picioarele pe pământ.) În această seară: Economisiți-vă banii. Săptămâna aceasta: Arătați bine pentru toată lumea! Cereți să fiți în avantaj!

BALANȚA (23 sept. - 22 oct.)

Multe persoane se simt idealiste astăzi. Totuși, dacă te gândești să fii mărinimos,- fii realist. Ar fi bine să amâni acest impuls până marțea viitoare, pentru a fi sigur că știi ce faci. În această seară: Scrutinată. Săptămâna aceasta: Călătoriți, învățați și explorați noi căi. Extinde-ți lumea!

SCORPION (23 oct. - 21 nov.)

S-ar putea să fiți impresionat de prietenii apropiați și de parteneri astăzi. Foarte posibil ca și ei să fie impresionați de tine. Cu toate acestea, nu vă puneți de acord cu nimic important, pentru că dorințele ar putea să vă orbească adevărata viziune. În această seară: Intimitate. Săptămâna aceasta: Ești pasional și intens. Romanța va fi memorabilă.

SĂGETĂTOR (22 nov. - 21 dec.)

La serviciu, puterile dvs. vizionare ar putea crea ceva minunat. Sau s-ar putea să vedeți soluții excelente. Relațiile legate de locul de muncă sunt, de asemenea, foarte favorabile astăzi, și posibil romantice. Cu toate acestea, rămâneți cu picioarele pe pământ și realist. În această seară: Aveți grijă. Săptămâna aceasta: Dormiți mai mult. Concentrează-te pe prieteniile și parteneriatele apropiate.

CAPRICORN (22 dec. - 19 ian.)

Acceptați invitațiile de a socializa cu ceilalți. Bucurați-vă de artă, galerii, muzee, evenimente sportive și activități distractive cu prietenii, mai ales cu copiii. Romantismul vă va năpădi mințile. Vă simțiți ca și cum ați avea lumea la coadă. În această seară: Atenție. Săptămâna aceasta: Organizează-te mai bine. Faceți ceva pentru a vă îmbunătăți sănătatea.

VĂRSĂTOR (20 ian. - 18 feb. 18)

Pentru că idealismul dvs. este trezit, astăzi veți dori să ajutați membrii familiei. Aceeași energie va încuraja întâlnirile calde și fericite de acasă. Totuși, dacă vă luați un angajament financiar, așteptați până marțea viitoare pentru a fi siguri. În această seară: Verifică-ți faptele. Săptămâna aceasta: O perioadă jucăușă și plină de distracție. Bucurați-vă de vacanțe și ieșiri distractive.

PEȘTI (19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să vă petreceți timpul astăzi visând cu ochii deschiși sau pierzându-vă într-o lume fantastică. Aceasta poate fi o zi foarte creativă pentru dvs. Cu toate acestea, fiți prudent cu privire la discuții, în special promisiuni din partea altora, deoarece gândirea neclară și idealistă este în floare. În această seară: Protejați-vă bunurile. Săptămâna aceasta: Concentrați-vă pe casă și familie. Bucurați-vă de relaxare acasă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te