VIDEO Herăstrău, raiul petrecerilor ilegale. Delia și Bittman, printre cei care au cântat la "fițe"

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 30.11.2020 - 15:08

Terasele și cluburile de fițe din parcul Herăstrău sunt amendate în fiecare weekend pentru petrecerile ilegale care au loc acolo. Acestea sunt încurajate și de vedete precum Delia sau Dan Bittman care se bat pentru drepturile artiștilor doar pe internet.

SHARE

Delia Matache a făcut pe DJ-ul, în weekend, la o petrecere organizată pe terasa clubului Loft din Herăstrău, la care participau sute de persoane. 

În noaptea de sâmbătă spre duminică, agenți ai Secției 2 de Poliție au amendat cu 2000 de lei clubul Loft, după ce au primit o sesizare referitoare la nerespectarea măsurilor de distanțare fizică.

Delia a avut zeci de comentarii negative pe pagina ei de Facebook, însă 

La începutul lunii noiembrie, Dan Bittman era susprins cântând "Ți-am dat un inel", de gât cu patronul IT Cucina din Herăstrău, asta la puțin timp după ce polițiștii fuseseră la acet loca și dăduseră o amendă ce câteva mii de lei.

Citește și

Bittman, tupeu maxim: a cântat la IT Cucina, deși restaurantul fusese amendat cu câteva ore înainte

Pe 14 noiembrie, a avut loc o petrecere cu zeci de invitați la Clubul Diplomatic din Parcul Herăstrău. Poliția a intervenit la sesizarea locuitorilor din zonă care erau deranjați de muzica prea tare. Au fost date amenzi de 8.000 lei.

 

La 17 mai, Zeci de persoane au încălcat măsurile de distanțare socială impuse de autorități și au participat la o petrecere ce a avut loc pe malul lacului Herăstrău.

Un restaurant din parc şi-a reluat activitatea şi a oferit mâncare şi băutură la pachet, dar oamenii au rămas în apropiere şi au petrecut ca și cum nicio reglementare nu ar fi în vigoare. Mai multe imagini postate pe Facebook surprind tineri care stau în picioare, adunaţi în grupuri, la una dintre terasele din parc unde muzica era dată la maxim.

Citește și

Ce spune ministrul Sănătății despre petrecerea din Herăstrău

De atunci, petrecerile s-au ținut lanț pe malul lacului. 

De altfel, Poliția face în fiecare săptămână controale la localurile din Herăstrău și dă amenzi de zeci de mii de lei, însă asta nu-i oprește pe proprietari să organizeze petreceri cu sute de persoane. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.